Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Liverpool pieci vārti pilsētas derbijā; Rešfords sarūgtina Mourinju

Anglijas futbola premjerlīgas vadošā komanda Liverpool trešdien svinēja uzvaru pilsētas derbijā.

"Liverpool" "Anfield" stadionā ar 5:2 (4:2) guva virsroku pār "Everton".

"Liverpool" nav zaudējusi 32 premjerlīgas spēlēs pēc kārtas, bet Liverpūles derbijā neveiksme nav ciesta 18 dueļos no vietas.

Jau sestajā minūtē pēc Sadio Manē izcilas piespēles, uzbrukuma smailē nonāca Divaks Origi, kurš raidīja bumbu vārtos un panāca 1:0. Spēles 17.minūtē pēc vēl vienas Manē asprātīgas piespēles Džerdans Šakiri dubultoja "Liverpool" pārsvaru. 

Četras minūtes vēlāk Maikls Kīns pēc tam, kad mājinieki nespēja izraidīt bumbu no soda laukuma, vienus vārtus atguva. Puslaika turpinājumā, 31.minūtē, Origi vēlreiz nonāca vienatnē pret viesu vārtsargu un atjaunoja divu vārtu pārsvaru.

Spēles pirmās puses pēdējā minūtē Manē pēc pretuzbrukuma panāca jau 4:1 "Liverpool" labā, bet kompensācijas laika trešajā minūtē Riharlisons pēc centrējuma soda laukumā, sitot ar galvu, vienus vārtus atguva. Otrais puslaiks vairs nebija tik vētrains un vienīgi vārti tika gūti pamatlaika pēdējā minūtē, kad 5:1 panāca Džeordīno Vijnaldums.

"Šī bija svarīga spēle, ļoti īpaša. Saprotam, ka esam laba komanda un, ka jābūt pašā labākajā formā. Katrs futbolists ir svarīgs," pēc mača sarunā ar medijiem pauda Origi.

Tikmēr Mančestras "United" mājās ar 2:1 (1:1) pārspēja sava bijušā galvenā trenera Žuzē Mourinju vadīto Totenhemas "Hotspur".

Mančestras komandā divus vārtus guva Markuss Rešfords, bet viesiem izcēlās Dele Alli. Rešfords Mourinju vadībā 81 premjerlīgas spēlē guva 15 vārtus, bet Ūles Gunnara Sūlšēra vadībā viņam 34 dueļos ir 16 precīzi sitieni.

"Spērām soli atpakaļ,  spēlējot pret komandu, kurai ir tādi paši mērķi, kā mums - kāpt augšup kopvērtējuma tabulā un iekļūt pirmajā sešiniekā," pēc zaudējuma teica Mourinju.

Savukārt septīto uzvaru pēc kārtas premjerlīgā svinēja Lesteras "City", kas mājās ar 2:0 (0:0) guva virsroku pār "Watford". 2016.gada čempionei vārtus guva Džeimijs Vārdijs un Džeimss Medisons.

Vēl no vadošajām komandām trešdien Londonas "Chelsea" mājās ar 2:1 (1:1) uzveica Ņūkāslas "United". Londoniešiem ar gūtiem vārtiem atzīmējās Temijs Abrahams un Meisons Mounts.

Tāpat no augšgala komandām uzvarēja arī Vulverhemptonas "Wanderers", kas savā laukumā ar 2:0 (1:0) apspēlēja Vesthemas "United". Mājiniekiem vārtus guva Lēnders Dendonkers un Patriks Kutrone.

Jau ziņots, ka iepriekšējo divu sezonu čempione Mančestras "City" otrdien viesos ar 4:1 (1:0) uzvarēja "Burnley". 

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Gabriels Žezūss, bet pa reizei precīzi sita Rodri un Rijāds Mahrezs.

Anglijas premjerlīgas čempionātā pirmajā vietā pēc 15 aizvadītām spēlēm ar 43 punktiem ir vēl nezaudējusī "Liverpool", kas par astoņiem punktiem Lesteras "City", bet vēl par trim punktiem mazāk ir Mančestras "City".

Ceturto pozīciju ar 29 punktiem ieņem Londonas "Chelsea", bet piektā ar 23 punktiem ir Vulverhemptonas "Wanderers".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi