Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +19 °C
Apmācies
Piektdiena, 13. septembris
Iza, Izabella

Riga un RFS futbola virslīgā otro reizi šosezon spēlē neizšķirti

"Riga" svētdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 27.kārtas mačā savā laukumā spēlēja neizšķirti ar RFS, spēlei noslēdzoties bez gūtiem vārtiem ar rezultātu 0:0 (0:0).

RFS jau pirmajā puslaikā palika bez Petra Mareša, kurš iedzīvojas savainojumā. Viņa vietā 38.minūtē spēlē iesaistījās Dmitrijs Zelenkovs.

Otrā puslaika ievadā labs uzbrukums padevās "Riga", taču Režinaldu Ramiresa sitiens bija pārāk vājš un RFS vārtsargs Fabriss Ondoā apturēja bumbu.

Turpinājumā vairākas kļūdas pieļāva "Riga" aizsargi un netālu no mājinieku soda laukuma pie bumbas tika Sedriks Kuadio, kurš tālāk piespēlēja Jānim Ikauniekam, bet uzbrukums noslēdzās ar "Riga" vārtsarga Nila Puriņa bumbas noķeršanu.

Mazāk kā piecas minūtes līdz pamatlaika beigām izrāviens uz RFS vārtiem padevās Gotjē Mankendā, tomēr viņa piespēle bija neprecīza un bumba atkal nonāca pie Ondoā. Īsi pēc tam RFS tika gan pie stūra sitiena, gan pie soda sitiena netālu no pretinieku soda laukuma, bet visi mēģinājumi ieņemt pretinieku vārtus bija neveiksmīgi.

Šosezon komandas iepriekš bija tikušās trīsreiz. Superkausa izcīņā sezonas sākumā "Riga" pēc 1:1 pamatlaikā ar 5:4 uzvarēja pēcspēles sitienos. Latvijas čempionātā pēc RFS uzvaras pirmajā aplī otrajā spēlē tika fiksēts neizšķirts - 2:2.

Piektdien kārtas pirmajā cīņā "Jelgava" viesos ar 3:2 pieveica "Grobiņu"/LFS, bet sestdien "Tukums 2000"/"Telms" savā laukumā ar 3:2 pieveica "Valmiera" un "Daugavpils" ar 0:2 zaudēja "Liepājai". Svētdien "Auda" izbraukumā ar 4:0 uzvarēja "Metta".

RFS 26 mačos ir sakrājusi 66 punktus, 27 cīņās "Riga" komandai ir 62 punkti, bet "Valmierai" ir 51 punkts. 26 mačos 37 punkti ir "Audai" un 26 spēlēs 34 punkti - "Daugavpilij". 27 cīņās 29 punkti ir "Grobiņai"/LFS, 26 punkti - "Metta" un "Tukums 2000"/"Telms" vienībām, bet 27 cīņās 22 un 19 punktus ir sakrājušas attiecīgi "Liepāja" un "Jelgava".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmais pārsteigums

Prizmas hokejisti sezonas debijas spēlē sarūgtina čempionus.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi