Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

United zaudē mazākumā; Londonas Fulham izlido no Anglijas premjerlīgas

Titulētais Mančestras United klubs otrdien Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta mačā izbraukumā ar 1:2 (1:1) piekāpās šosezon atzīstami spēlējošajai Vulverhemptonas Wanderers, kamēr vietu valsts spēcīgākajā turnīrā zaudēja Londonas Fulham.

Mančestras vienībai šī spēle sākās labvēlīgi, jo 13.minūtē ar tālsitienu rezultātu atklāja Skots Maktominejs, tomēr 25.minūtē Djogu Žota panāca neizšķirtu. Lielāko daļu mača viesi gan spēlēja diezgan blāvi, turklāt otrā puslaika ievadā divas dzeltenās kartītes piecu minūšu laikā saņēma Ešlijs Jangs.

Tas Mančestras vienībai vairāk nekā pusstundu lika spēlēt mazākumā, tomēr šīs komandas futbolisti nekautrējās radīt spiedienu uz vārtiem, kas gan nevainagojās panākumiem. Turklāt tā vietā nācās saņemt bumbu savos vārtos - 77.minūtē pēc cīņas vārtu priekšā bumbu kļūdaini savā "cietoksnī" raidīja Mančestras "United" aizsargs Kriss Smolings.

Pirms šīs spēles Mančestras "United" bija uzstādījusi mērķi atlikušajās septiņās spēlēs izcīnīt 15 punktus, bet nu līdz premjerlīgas beigām tai atlikušas sešas kārtas. Komanda gan joprojām turpina aktīvu cīņu par pirmo četrinieku, kas nodrošinās dalību nākamās sezonas UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

"Tagad mums ir atlicis par maču mazāk, lai gūtu 15 punktus. Tas nebūs viegli, bet tai pat laikā mēs esam ļoti laba komanda, un grūti būs jebkuram, kurš spēlēs pret mums," pauda Mančestras "United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sūlšērs, kurš nupat ar klubu noslēdza pilnvērtīgu trīs gadu līgumu.

Tikmēr "Fulham" otrdien izbraukumā ar 1:4 (1:1) atzina "Watford" pārākumu, zaudējot vietu arī premjerlīgā. Londonas vienība valsts spēcīgākajā čempionātā spēja uzkavēties tikai vienu sezonu.

"Fulham" futbolisti pašlaik cietuši jau deviņus zaudējumus pēc kārtas.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā līdere ar 79 punktiem 32 spēlēs ir "Liverpool", kamēr Mančestras "City" kontā ir 77 punkti 31 mačā. Londonas "Arsenal" iekrājusi 63 punktus, kamēr pa 61 punktam ir Totenhemas "Hotspur" un Mančestras "United", kas gan aizvadījusi jau 32 cīņas. Pirmo sešinieku ar 60 punktiem 31 mačā tikmēr noslēdz Londonas "Chelsea".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi