Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Valmiera Glass/ViA futbolisti aizraujošā mačā nospēlē neizšķirti ar Ventspili

Sezonu atzīstami sākusī )Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola (ViA) sestdien Optibet Latvijas futbola virslīgas ceturtās kārtas ietvaros savā laukumā nospēlēja 1:1 (1:0) ar valsts vicečempioni Ventspili. Līdz ar to pagājušās sezona virslīgas vājākā vienība Valmiera Glass/ViA sezonas pirmajās trijās spēlēs guvusi divas uzvaras un vienreiz cīnījusies neizšķirti, aizvadot lielisku sezonas sākumu.

Abas komandas spēli uzsāka gana aktīvā un atklātā cīņā. Par mača favorīti tika uzskatīta Ventspils, taču pirmajā puslaikā tai izcelties ar vārtu guvumu neizdevās. Toties pašās puslaika beigās ventspilnieki savā soda laukumā pārkāpa noteikumus, kā rezultātā Valmiera Glass/ViA futbolists Boriss Bogdaškins 46. minūtē no 11 metru soda sitiena atzīmes atklāja rezultātu.

Otrajā puslaikā Ventspils centās atspēlēties, bet valmierieši gana sekmīgi aizsargājās. Savu Latvijas vicečempioni panāca 67. minūtē, kad Anastasijs Mordatenko pēc lieliskas cīņas soda laukumā izlīdzināja rezultātu 1:1. Abas komandas ļoti aktīvas bija pamatlaika pēdējās desmit minūtēs - spēle ritēja no vieniem vārtiem uz otriem. Vienā no Ventspils uzbrukumiem lieliski nospēlēja Valmiera Glass/ViA vārtsargs Vladislavs Lazarevs, kurš divas reizes pāris sekunžu laikā glāba mājiniekus no vārtu zaudējuma.

Beidzamajās minūtēs vienības vispār nedomāja par aizsardzību, tām apmainoties bīstamiem uzbrukumiem, turklāt jau kompensācijas laikā lieliska iespēja bija valmieriešu futbolistam Ērikam Punculam, kurš sita tikai nedaudz garām vārtiem. Noslēgumā šajā mačā uzvarētājs tā arī netika noskaidrots.

Citā mačā pagājušās sezonas valsts čempione Riga sestdien viesos ar rezultātu 1:0 (1:0) uzvarēja Daugavpili. Vienīgos vārtus šajā mačā guva pagājušās sezonas virslīgas labākais snaiperis Darko Lemajičs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi