Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ventspils Eiropas līgas nākamajā kārtā negaidīti spēkosies ar Maltas klubu

Latvijas vicečempionei futbolā Ventspils UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrajā kārtā negaidīti būs jāspēkojas ar Maltas klubu Gziras United.

Gziras komanda UEFA Eiropas līgas atlases pirmās kārtas atbildes spēlē izbraukumā ceturtdien ar 3:1 (0:1) negaidīti apspēlēja favorīti Splitas Hajduk no Horvātijas. Divu maču summā rezultāts bija neizšķirts 3:3, bet tālāk tika tieši United, kas guva vairāk vārtu izbraukumā.

Vietu nākamajā kvalifikācijas kārtā Maltas komanda nodrošināja vien 96.minūtē, kad savus otros vārtus mačā iesita Hameds Konē.

Līdz ar to Gziras United futbolisti kļuvuši par Ventspils pretiniekiem kvalifikācijas otrajā kārtā. Mači notiks 25.jūlijā un 1.augustā.

Kā zināms, Ventspils futbolisti pirmajā kvalifikācijas kārtā divu maču summā ar 3:1 apspēlēja Albānijas klubu Duresi Teuta.

Tikmēr cita Latvijas komanda Liepāja UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrajā kārtā tiksies ar Zviedrijas klubu Norrkoping, kas ceturtdien atbildes mačā savā laukumā ar 2:1 (1:0) pārspēja deviņkārtējo Īrijas čempioni Dublinas St.Patricks, divu spēļu summā triumfējot ar drošo 4:1.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Liepāja atlases pirmajā kārtā negaidīti ar 3:2 pārspēja Baltkrievijas klubu Minskas Dinamo.

Pirmo kārtu ceturtdien tikmēr nepārvarēja cita Latvijas vienība RFS, kas atbildes cīņā vien mača izskaņā ar 0:2 (0:1) zaudēja izlases aizsarga Vitālija Maksimenko pārstāvētajai Slovēnijas komandai Ļubļanas Olimpija, divu maču summā ciešot neveiksmi ar 3:4.

No otrās kvalifikācijas kārtas Eiropas līgā iesaistīsies Latvijas čempione Riga, kas spēkosies ar Polijas čempioni Glivices Piast. Trešdien Riga nespēja pārvarēt UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmo kārtu, vien "pendelēs" piekāpjoties Dundalk no Īrijas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi