Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Akinjemi: Nekad neesmu teicis, ka Ventspils man draudēja

Latvijas SynotTip futbola virslīgas komandas Ventspils futbolists Adeleki Akinjemi nekad nav teicis, ka klubs viņam būtu piedraudējis, apstiprinājis pats spēlētājs.

Jau ziņots, ka Akinjemi pirms nedēļas bez brīdinājuma pameta komandu, bet tagad konflikts ir atrisinājies un viņš atkal ir Ventspils kluba rīcībā.

"Viss ir kārtībā un esmu priecīgs būt kopā ar komandu," intervijā Ventspils pārstāvjiem sacīja Akinjemi, kurš pirmdien aizvadīja pilnu maču virslīgas spēlē pret Liepāja/Mogo, kuru, pateicoties Anastasija Mordatenko vārtu guvumam, ventspilnieki uzvarēja ar 1:0.

"Pret Liepāju cīnījāmies no pirmās līdz pēdējai minūtei, kas bija viens iemesliem, kādēļ izcīnījām uzvaru. Priecājos, ka Mordatenko guva vārtus un ir tikai normāli, ka prieks par citu spēlētāju vārtiem ir tāds pats kā tad, ja ar precīzu sitienu izceļos es pats. Manas emocijas vienmēr ir identiskas, neskatoties uz to, vai vārtus gūst komandas biedrs vai es."

Akinjemi noteica, ka ir pagodināts par viņa iekļaušanu pamatsastāvā pēdējā mačā, ņemot vērā iepriekšējos notikumus.

Futbolists arī apstiprināja, ka komanda viņu atpakaļ pieņēma bez problēmām, kā arī noliedza baumas par to, ka Ventspils pārstāvji viņam bija izteikuši draudus dzīvībai.

"Nekad neesmu teicis, ka Ventspils klubs man ir draudējis. Mēdz gadīties, ka internetā parādās nepatiesa informācija, lai radītu skandālus. Tas ir normāli, taču varu atkārtot, ka neko tādu neesmu apgalvojis," pārliecinoši sacīja Nigērijas futbolists.

Tāpat Akinjemi apstiprināja, ka vairs šādas lietas neatkārtosies. "Ja mūsu starpā nav konfliktu, man nav iemeslu šādi rīkoties. Dažreiz gadās starpgadījumi, bet šobrīd viss ir kārtībā."

"Pirms spēles paspēju spēlētājiem atvainoties. Arī prezidents [Adlans Šišhanovs] teica, ka viss ir kārtībā un šobrīd esam aizmirsuši šo starpgadījumu. Klubs ir kā vienota ģimene."

Iepriekš futbolista aģents Adebajo Adiguns gan apgalvoja, ka Akinjemi bija paslēpies, jo nobijies no Ventspils vadības šantāžas.

Ventspils sākotnēji nāca klajā ar informāciju, ka Akinjemi bija nolaupīts, kamēr Adiguns norādīja, ka viņa pārraudzībā esošo futbolistu ventspilnieki spieda parakstīt jaunu līgumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi