Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Alegri: Esmu vīlies, ka palikām mazākumā Ronaldu incidenta dēļ

Turīnas Juventus galvenais treneris Masimo Alegri ir vīlies, ka viņa pārstāvētā komanda palika mazākumā portugāļu zvaigznes Krištianu Ronaldu incidenta dēļ.

Aģentūra LETA jau informēja, ka Ronaldu trešdien savā pirmajā UEFA Čempionu līgas spēlē Juventus kreklā tika noraidīts no laukuma, taču tas Itālijas futbola klubam netraucēja viesos svinēt uzvaru ar 2:0 pret Valencia apakšgrupu turnīra pirmajā mačā.

Ronaldu 29.minūtē centās plēst aiz matiem kolumbiešu aizsargu Džeisonu Muriljo. Tiesnesis to traktēja kā nesportisku rīcību un Ronaldu 11.reizi karjerā tika noraidīts no laukuma.

"Esmu vīlies, ka palikām desmit spēlētāju sastāvā Čempionu līgas spēlē šāda incidenta dēļ," pēc spēles sacīja Alegri. "Mēs riskējām zaudēt, turklāt Ronaldu nākamajā spēlē mums nevarēs palīdzēt."

Alegri arī pauda, ka Video tiesneša sistēma (VAR) šajā gadījumā būtu palīdzējusi tiesnešiem pieņemt pēc trenera domām pareizu lēmumu.

UEFA prestižākajā klubu sacensībās Čempionu līgā un Eiropas līgās gan šī sistēma šobrīd vēl nav ieviesta, taču gaidāms, ka tas notiks nākamsezon.

Savukārt Ronaldu komandas biedrs Miralems Pjaničs pēc spēles viņa noraidījumu nosauca par absurdu, bet Leonardo Bonuči norādīja, ka Ronaldu un Muriljo divcīņa bija pilnīgi normāla un noraidījums nebija jāpiešķir.

Apakšgrupu turnīrā tiks aizvadītas divu apļu spēles, pēc kurām katras grupas divas labākās komandas tiks izslēgšanas spēlēs, trešo vietu ieguvējas pārcelsies uz UEFA Eiropas līgu, bet katras grupas vājākajai vienībai Eirokausu sezona būs noslēgusies.

UEFA Čempionu līgas grupu kārtas pēdējās spēles tiks aizvadītas 11. un 12.decembrī.

Izslēgšanas spēles sāksies nākamā gada februārī, bet fināls notiks 1.jūnijā Madridē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi