Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Argentīnas izlases galvenais treneris vaino Barcelona komandu Mesi traumā

Argentīnas futbola izlases galvenais treneris Edgardo Bausa ceturtdien vainoja Spānijas vienību Barcelona savas superzvaigznes Lionela Mesi pārslogošanā, kas novedis pie traumas.

Mesi trešdien Spānijas čempionāta mačā, kurā Barcelona cīnījās 1:1 ar Madrides Atletico, guva labās kājas cirkšņa traumu, kas viņam liegs doties laukumā aptuveni trīs nedēļas. Līdz ar to Mesi nevarēs palīdzēt valstsvienībai nākamā mēneša sākumā gaidāmajās Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēs ar Peru un Paragvaju.

"Viņi mums sūta ziņas, lai sekojam līdzi Mesi, bet paši neaizsargā viņu, laižot laukumā katrā spēlē," izteicies Bausa, kurš uzsvēra, ka Argentīna ir spēcīga arī bez sava labākā futbolista. "Esam jau spēlējuši bez Mesi. Viņa būšana laukumā ir priekšrocība, bet man kā trenerim un arī komandai spēlēšana bez viņa būs izaicinājums."

Mesi nav vienīgā Dienvidamerikas zvaigzne, kurš nesenā laikā guvis traumu. Piemēram, Brazīlijas izlasei oktobrī gaidāmajos mačos ar Bolīviju un Venecuēlu nevarēs palīdzēt Madrides Real pussargs Kasemiru, kurš svētdien Spānijas čempionāta mačā lauzis kreisās kājas kaulu un ceturtdien tika apstiprināts, ka viņš nedosies laukumā trīs līdz četras nedēļas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi