Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Arī Madrides Real aizsargs Marselu saņēmis bargu sodu par nodokļu nemaksāšanu Spānijā

Brazīlijas izlases un spāņu kluba Madrides Real aizsargs Marselu saņēmis bargu sodu no Spānijas varasiestādēm par nodokļu nemaksāšanu.

Marselu kļuvis jau par kārtējo augstākā līmeņa futbolistu, kuru sodījusi Spānijas tiesa, jo viņš līdzīgi kā Lionels Mesi, Krištianu Ronaldu, Ksavi Alonso, Radamels Falkao, Luka Modričs, Alekss Sančess, Rikārdu Karvaļu, Anhels Di Marija, Havjers Maskerano un Fabiu Koentrau, izvairījās no nodokļu samaksas par ienākumiem, kas tika gūti par sava tēla tiesību pārdošanu. Soda sankcijas saņēma arī treneris Žuzē Mourinju, kurš arī bija nonācis Spānijas nodokļu iekasētāju uzmanības lokā par laiku, kad viņš strādāja Madrides Real.

Brazīlieties Marselu tagad panācis izlīgumu ar varas iestādēm, tomēr viņam piespriests četru mēnešu nosacīts sods un būs jāsamaksā 753 000 eiro liela soda nauda, vēsta laikraksts El Mundo.

Zīmīgi, ka Marselu vienojies, ka viņam jāatmaksā tikai 40% no nodokļos neiekasētās naudas, jo viņš atšķirībā no, piemēram, Ronaldu, atzina savu vainu, kamēr slavenais portugālis sākotnēji to noliedza, bet pēc tam viņam nācās atmaksāt visus nodokļus un vēl samaksāt soda naudu, summai kopā sasniedzot 19 miljonus eiro.

Visās šajās nodokļu nemaksāšanas lietās, kuros iesaistīti futbolisti, darbojās izstrādāta shēma, kuras ietvaros tika dibinātas firmas ārzonās, tādējādi nemaksājot nodokļus Spānijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi