Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Arokodare lūko Anderlecht virzienā un atsakās piedalīties mačā ar Liepāju

Latvijas futbola virslīgas vadošais vārtu guvējs Toluvalase Arokodare, ar mērķi pārietu uz Beļģijas komandu Briseles Anderlecht, atteicies piedalīties Valmieras kluba šodienas spēlē ar Liepāju, informē Vidzemes vienība.

"Valmiera" šodien plkst.18 savā laukumā uzņems "Liepāju", bet klubs nepilnu stundu pirms spēles sākuma paziņoja, ka nigēriešu uzbrucējs mačā nepiedalīsies.

Kā apgalvo "Valmiera", Tolu atteicies piedalīties vakardienas treniņā un šodienas mačā. Pēc kluba sniegtās informācijas, uz šādu soli pamudinājis aģents Benuā Čajka no "Matching Sport" kompānijas.

"Tolu ar aģentu šādā veidā cenšas panākt ātrāku pāreju uz Beļģijas klubu "Anderlecht". "Valmiera" jau ir informējusi "Anderlecht", ka Tolu pāreja uz Beļģiju nav mūsu interesēs. Tolu ir spēkā ilgtermiņa līgums ar klubu, un par spīti vairāk nekā desmit Eiropas klubu interesei, "Valmiera" neietekmēsies no jebkāda spēlētāja vai viņa aģenta rīcības un spiediena," teikts kluba paziņojumā.

Klubs arī pauž sašutumu par Tolu ieņemto pozīciju un pielietos visas sankcijas. Par futbolista un viņa aģenta rīcību tiks informēta arī Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA).

"Lai vai kā, "Valmiera" cer, ka Tolu ātri sapratīs savas pieļautās kļūdas un turpinās trenēties ar mūsu komandu," paziņojumu noslēdz valmierieši.

19 gadus vecais spēlētājs no Nigērijas šosezon kopumā izcēlies jau ar 14 vārtu guvumiem. Jūlijā viņš guva piecus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi