Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Azārs ar diviem vārtiem palīdz Chelsea pacelties uz trešo vietu premjerlīgā

Divus vārtus gūstot Edenam Azāram, Londonas Chelsea pirmdien svinēja uzvaru Anglijas futbola premjerlīgas spēlē, kopvērtējuma tabulā paceļoties uz trešo vietu. Chelsea savā laukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja Vesthemas United.

Azārs pirmos vārtus guva spēles 24.minūtē, kad vienatnē meistarīgi izlauzās cauri viesu aizsardzībai un no aptuveni 11 metriem trieca bumbu tīklā. Otro reizi mačā beļģis atzīmējās kompensācijas laikā, kad no labās puses vēlreiz pārspēja viesu vārtsargu.

"Tas bija kaut kas īpašs," pirmo vārtu guvumu komentēja Azārs. "Saņēmu bumbu un centos doties uz priekšu. Soda laukumā aizsargiem bija grūti mani apturēt, jo tas beigtos ar "pendeli". Man nedaudz paveicās un biju laimīgs, kad ieraudzīju bumbu vārtos. Pretinieku aizsargi ir garāka par mani un viņiem ir grūti mainīt virzienu."

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Liverpool futbolisti piektdien atgriezās Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma vadībā. Liverpool piektdien izbraukumā ar rezultātu 3:1 (1:1) apspēlēja Southampton.

Šī uzvara ļāvusi Liverpool atgriezties kopvērtējuma pirmajā vietā, tomēr Mančestras City, kas atpaliek par diviem punktiem, ir aizvadījusi par spēli mazāk.

Tikmēr Londonas Arsenal komanda svētdien viesos ar 0:1 (0:1) piekāpās Liverpūles Everton vienībai, ciešot kārtējo neveiksmi izbraukumā.

Premjerlīgas kopvērtējuma vadībā esošā Liverpool guvusi 82 punktus 33 spēlēs, kamēr Mančestras City ir 80 punkti 32 cīņās. Trešo vietu ar 66 punktiem ieņem Londonas Chelsea, tālāk ar 64 punktiem ir Totenhemas Hotspur, no kuras par punktu atpaliek Londonas Arsenal, kamēr pirmo sešinieku ar 61 punktu noslēdz Mančestras United.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi