Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Bekhema vizīte Šanhajā izvēršas asiņaina - trakojošā pūlī savainoti septiņi cilvēki

Aptuveni tūkstoš cilvēkiem paniski cenšoties iekļūt futbola stadionā Šanhajā, lai redzētu bijušo angļu futbola zvaigzni Deividu Bekhemu, ievainojumus guvuši septiņi cilvēki. 

Drūzmēšanās notika pie Tundzji universitātes stadiona Šanhajas ziemeļaustrumos. Vietējie mediji novērojuši, ka, atveroties ieejas vārtiem, stadionā vienlaikus centušies iekļūt aptuveni tūkstoš cilvēki. 

Policija paziņojusi, ka septiņi cilvēki guvuši ievainojumus, tajā skaitā trīs policisti un divi universitātes apsargi. Tāpat cietuši divi studenti, no kuriem viens Šanhajā bija ieradies apmaiņas programmas ietvaros no Japānas. Visi septiņi ievainotie guvuši sasitumus un grieztas brūces. 

Bekhems, kurš Āzijā ieradies, pildot Ķīnas augstākās futbola līgas vēstneša pienākumus, cietušajiem novēlējis ātru atlabšanu, bet stadionā plānotais futbola mačs tika atcelts. 

Kā ziņots, kādreizējā Anglijas futbola zvaigzne Bekhems Ķīnā pirmdien ieradies septiņu dienu vizītē, kur kopā ar savu sievu Viktoriju apmeklē vairākas valsts pilsētas un futbola mačus, kā arī piedalās dažādos citos sabiedriskos pasākumos. 

Šī ir Bekhema otrā no trīs šogad paredzētajām vizītēm Ķīnā. 

Pirmā apmeklējuma laikā martā viņš uzsvēra, ka galvenais vizīšu mērķis ir nevis uzlabot Ķīnas futbola tēlu, bet gan palīdzēt attīstīt šo sporta veidu jauniešu vidū. Tāpat Bekhems pavēstīja, ka šos pienākumus uzņēmies bez atalgojuma. 

Pēdējos gados Ķīnas futbola tēlu pamatīgi iedragājuši dažādi korupcijas skandāli. 

Kā ziņots, Bekhems savu futbolista karjeru noslēdza pagājušajā mēnesī, pirms tam palīdzot viņa pārstāvētajai Parīzes "Saint-Germain" (PSG) komandai uzvarēt Francijas čempionātā. 

Savu karjeru 1993.gadā viņš uzsāka Mančestras "United" komandā, kurā nospēlēja desmit sezonas. Turpinājumā Bekhems līdz 2007.gadam pārstāvēja Spānijas vienību Madrides "Real", bet pēc tam līdz 2012.gadam bija noslēdzis bagātīgi apmaksātu līgumu ar ASV vienību Losandželosas "Galaxy". 

Tāpat Bekhems dažādos laika periodos uz īres laiku pārstāvējis Prestonas "North End" un "AC Milan" komandas. 

Ar Mančestras "United" Bekhems sešas reizes kļuva par Anglijas čempionu, divas reizes ieguva Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausu un 1999.gadā triumfēja UEFA Čempionu līgā. 

Ar Madrides "Real" viņš reizi kļuva par valsts čempionu, bet "Galaxy" komandā divas reizes ieguva Amerikas Futbola līgas (MLS) čempionu titulu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi