Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Bērnu labdarības organizācijas nav saņēmušas Bekhema solītos ziedojumus no algas

Parīzes bērnu labdarības iestādes nav saņēmušas naudu, kuru pagājušā gada izskaņā solīja ziedot slavenais angļu futbolists Deivids Bekhems.Pēc līguma parakstīšanas ar ambiciozo Parīzes klubu Saint-Germain no Francijas pagājušā gada nogalē Bekhems paziņoja, ka saņemto algu ziedos labdarībai. Runā, ka nedēļā tā varētu būt ap 200 000 eiro (140 000 latu).

"Visvairāk esmu priecīgs par iespēju ziedot savu nopelnīto naudu bērnu labdarības organizācijām un projektiem Parīzē. Tas ir kas īpašs," toreiz medijiem sacīja Bekhems.Taču trīs mēnešus vēlāk labdarības organizācijas un arī Parīzes bērni joprojām gaida kaut daļu no Bekhema solītās algas, vēsta britu laikraksts The Independent. Organizācijas, kas centušās rakstiski uzrunāt Saint-Germain klubu, vien saņēmušas formālu atbildi ar solījumu drīzumā ar tām sazināties.Britu avīze arī izpētījusi, ka klubs līdz šim pat nav apzinājis iespējamo labdarības organizāciju pretendentus uz Bekhema naudu.Reaģējot uz šo klubam un Bekhemam veltīto kritiku, futbolista pārstāvis paziņoja: "No Parīzes un citām vietām pienāca simtiem pieprasījumu. Paiet laiks, kamēr tiek izskatītas visas iespējas un izlemts, kā septiņciparu skaitli iztērēt vislabākajā iespējamajā veidā. Domāju, ka līdz šī mēneša beigās būsim tikuši skaidrībā, kurus projektus atbalstīt Parīzē un, iespējams, arī citur Francijā."Kā ziņots, Bekhems parakstījis līgumu ar Saint-Germain vienību līdz šī gada 30.jūnijam. Kluba vadība izteikusi vēlmi pagarināt līgumu ar angļu superzvaigzni vismaz uz gadu, taču sportists vēl nav pieņēmis lēmumu šajā jautājumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi