Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Brazīliešu futbolists Robiņju gatavs tiesāties ar Peli

"Manchester City" un Brazīlijas izlases futbolists Robiņju apsver iespēju sūdzēt tiesā savu tautieti leģendāro futbolistu Peli par viņa izteikumiem un apvainojumiem radio ēterā, vēsta aģentūra AP.

Pele pagājušajā nedēļā kādā Brazīlijas radiostacijā intervijā sacīja, ka "nav taisnīgi runāt par narkotikām futbolā, tikai tāpēc, ka bijuši viens vai divi gadījumi, kā tas notika ar Ronaldo un Robiņju, kuriem bija šī problēma".

Peles teikto pārpublicēja vairāki mediji, tostarp arī Anglijā, sadusmojot Robiņju, kurš nu vēlas paskaidrojumus no leģendārā tautieša. Robiņju interneta mājaslapā norādīts, ka Pelem tiks lūgts oficiāli izskaidrot teikto un, ja laikrakstos pārpublicētā intervija atbildīs patiesībai, bijušajai futbola zvaigznei vajadzētu atvainoties Robiņju. Savukārt, ja atvainošanās nesekos, 25 gadus vecais Robiņju vērsīsies tiesā, iesūdzot Peli par nepatiesu un apmelojošu ziņu izplatīšanu.

Robiņju pirms šīs sezonas no Spānijas kluba Madrides "Real" nonāca Anglijas vienībā "Manchester City". Lai gan Robiņju ir viens no komandas labākajiem spēlētājiem, viņa attieksme pret darbu daudziem likusi izteikt neapmierinātību. Ziemā brazīlietis saņēma naudas sodu, jo, nevienu nebrīdinot, pameta komandas treniņnometni, lai dotos uz privātu ballīti Brazīlijā.

Līdz šim nav bijusi informācija, ka Robiņju bijušas problēmas ar narkotisko vielu lietošanu, tāpat kā citai Brazīlijas futbola zvaigznei, kas nu jau ir savā norietā, Ronaldo. Abi gan ir slaveni ar savām izklaidēm ārpus darba laika, kas bieži vien bijusi pretrunā ar sportista dzīves ritmu. Peles teiktas gan norādot, ka abiem problēmas ar narkotikām bijušas senāk.

Pele tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem pasaules futbolistiem. Viņš palīdzēja Brazīlijai trīs reizes uzvarēt Pasaules kausa izcīņā. Pēc futbolista karjeras beigām 1977.gadā Pele darbojies kā reklāmas seja vairākām kompānijām, tostarp arī reklamējot dzimumpotenci veicinošās tabletes "Viagra".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi