Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Cauņa: Treneris par mani domāja jau Londonā

Izārstēt ceļgala savainojumu, lai pēc iespējas ātrāk pilnvērtīgi iekļautos Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas Championship klubā Watford. Tā varētu rezumēt Skonto malējā pussarga Aleksandra Cauņas (21) tuvākos mērķus. "Galvenais treneris (Brendans Rodžerss — I.K.) ir priecīgs par manu ierašanos.

Teica, ka, jau dodoties no Chelsea uz Watford, domājis par manu iesaistīšanu komandā," Cauņa izklausījās gandarīts par komandas vadītāja attieksmi. Daugavpilī dzimušais Cauņa komandai pievienojās svētdien, ir izgājis ārstu pārbaudi un noslēdzis īres līgumu līdz šāgada 31.maijam. Turpmākais būs atkarīgs no tā, kā Cauņa sevi apliecinās. "Galvenais — pēc iespējas ātrāk izveseļoties. Tam maksimums vajadzēs desmit dienas. Šodien (trešdien — I.K.) trenējos pēc individuāla plāna. Bija speciāli vingrinājumi. Ceļgals vairs nesāp. Ja veseļoties vajadzētu ilgāk, iespējams, līgumu neparakstītu. Cītīgi jātrenējas, un gan jau viss būs labi. Diezin vai klubs parakstītu ar mani līgumu tāpat vien uz četriem mēnešiem. Ņem, lai drīz varētu spēlēt. Centīšos, cik spēju, lai šeit paliktu. Vispirms jāpierāda, ka esmu spējīgs spēlēt šajā līmenī, un tad varēs domāt tālāk, piemēram, par Premjerlīgu," Cauņu nemulsina fakts, ka neizdevās aizķerties Anglijas Premjerlīgas klubos Chelsea (tobrīd kluba dublierus trenēja Brendans Rodžerss), Sunderland, Blackburn Rovers. Pagaidām Cauņa kopā ar Latvijas aizsarga Pāvela Mihadjuka bijušo komandas biedru Skotijas klubā Inverness skotu Donu Koviju apmetušies viesnīcā. Divās nedēļās tikšot sakārtots jautājums par dzīvokli un automobili. Taču tas nav galvenais, kas nodarbina prātu. "Nedaudz satrauc angļu valoda. Saprotu lielāko daļu, ko stāsta, bet pagrūti izteikties. Nākamtrešdien komandai ir tikšanās ar līdzjutējiem. Pārdzīvoju par to, kā būs. Ja būs iespēja, angļu valodu noteikti mācīšos," atklāts bija Cauņa, kurš iepriekšējos trīs gadus nosaukts par gada labāko jauno futbolistu Latvijā vecumā līdz 21 gadam. Championship turnīra tabulā Watford pēc 30 kārtām 24 komandu konkurencē ieņem 22.vietu un kopā ar Southampton un Charlton ir to triju vienību pulkā, kam, ja čempionāts beigtos tagad, līga būtu jāpamet. Tiesa, piemēram, septiņi punkti šķir no Blackpool, kas ieņem 15.vietu. Cauņa tic, ka trenera Rodžersa vadībā komanda kāps augšup.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi