Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

Čempione Ventspils virslīgas mačā nespēj uzveikt Daugavpils futbolistus

Punktus Latvijas SMScredit.lv Virslīgas futbola čempionāta 18.kārtas spēlē sestdien zaudēja pagājušās sezonas spēcīgākā vienība Ventspils, kas izbraukumā nospēlēja 1:1 (1:0) ar vienu no turnīra pastarītēm Daugavpils.

Spēles rezultātu ventspilnieki atklāja jau otrajā minūtē, kad pēc kuriozas situācijas soda laukumā bumba ielidoja mājinieku vārtos no staba. Savukārt izlīdzinājums tika panākts otrā puslaika otrajā minūtē, kad pēc standartsituācijas ar galvu precīzs bija Daugavpils komandas baltkrievu leģionārs Pāvels Riževskis.

Atlikušajā mača daļā Ventspils pārāk daudz bīstamus momentus nespēja izveidot un zaudēja svarīgus punktus.

Abas komandas neizšķirti savā starpā nospēlēja jau otro reizi šosezon, jo rezultāts 1:1 tika fiksēts arī pirmajā aplī aprīļa vidū Daugavpilī.

Ventspils punktus zaudēja jau otrajā mačā pēc kārtas, jo iepriekšējā cīņā nospēlēja 0:0 ar Jūrmalas Spartaku.

Citā mačā drošu panākumu guva kopvērtējuma līdere Liepāja, kas ar 2:0 (2:0) savā laukumā uzveica pastarīti Metta/Latvijas Universitāte. Rezultātu 38.minūtē atklāja Iļja Šadčins, bet pāris minūtes vēlāk ar tālu sitienu precīzs bija arī Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko, kuram šī bija debijas cīņa Kurzemes komandā.

Iepriekšējā kārtā liepājnieki viesos vien mača kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu 1:1 pret Jelgavu, kamēr Metta/LU Rīgas derbijā savā laukumā piedzīvoja zaudējumu 1:5 pret Skonto.

Vēl vienā mačā sestdien Jelgava, kas turpina pakaļdzīšanos līderu trijniekam, savā laukumā ar 1:0 (1:0) pieveica Spartaka futbolistus. Šajā duelī vienīgos vārtus 30.minūtē iesita Nigērijas uzbrucējs Kenedijs Eriba.

Šī bija vienību trešā savstarpējā cīņa šosezon, bet iepriekšējos divos mačos spēles uzvarētājs tā arī netika noskaidrots, jo aprīlī mačs noslēdzās ar rezultātu 0:0, bet jūnijā - ar 1:1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi