Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Cilvēki ar īpašām vajadzībām iegūst iespēju piedalīties Latvijas futbola izlases treniņā

31. maijā un 1. jūnijā Latvijas Futbola federācijas (LFF) mācību centrā Staicelē norisinājās jau vienpadsmitais minifutbola turnīrs cilvēkiem ar īpašām vajadzībām Seni Cup 2017, ko organizē TZMO Latvija sadarbībā ar LFF. Tajā satikās 16 komandas no visas Latvijas, un pirmajā trijniekā ierindojās Slokas, Ziedkalnes un Ogres komandas, kuras ieguva iespēju aizvadīt treniņu kopā ar Latvijas nacionālo futbola izlasi.


Turnīra atklāšanas ceremonijā viesojās arī Latvijas nacionālās futbola izlases un FK RFS spēlētājs Aleksandrs Cauņa, kā arī Latvijas nacionālās sieviešu futbola izlases un Latvijas čempionvienības Rīgas Futbola skola spēlētāja Anastasija Ročāne.

"Ar katru gadu dalībnieku skaits pieaug, kas nozīmē, ka šādās aktivitātēs valdošais sportiskais azarts pavada viņus arī ikdienā. Novēlu katram turnīra dalībniekam arī turpmāk mīlēt futbolu, ar tādu pašu azartu un cīņassparu pārvarēt grūtības un tiekties pretim pašiem augstākajiem mērķiem savā dzīvē," novēl Cauņa. Savukārt A. Ročāne piebilst: "Futbols ir komandas spēle, kas jebkurā kolektīvā attīsta savstarpējo cieņu un atbalstu, atbildību par rezultātu un mērķtiecību. Satiekot turnīra dalībniekus un organizatorus, guvu pārliecību, ka visas minētās īpašības Seni Cup dalībniekiem piemīt. Par to man patiešām liels prieks un gandarījums!”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi