Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Cīņa par līderu vietu

Negaidītā divcīņā LMT virslīgā pēc sestās kārtas izkristalizēsies līderi — sestdien Daugavpilī Dinaburg, kas vēl nepazīst zaudējumu, uzņems čempionvienību FK Ventspils, kam tabulā par diviem punktiem (un vienu spēli) vairāk. Dinaburg, kurā otro elpu atguvis ar lieliskām fiziskajām dotībām apveltītais vārtsargs Māris Eltermanis, ir vismazāk zaudēto vārtu (tikai 1).

Papildu intrigu spēlei piedod fakts, ka Dinaburg ilgi trenēja Romāns Grigorčuks... Dinaburg būs arī Zaurs Kazijevs, kas teju vai katrā mačā pāris reižu izraujas vienatnē pret vārtsargu. Ar realizāciju gan ir tāpat kā Latvijas izlases hokejistiem Halifaksā. Atkal viens sarežģīts izbraukums uz Ventspili gaida Juriju Andrejevu un Liepājas metalurgu. Pret Vindavu uz mākslīgā seguma laukuma grūti spēlēt ikvienam. Bet liepājnieki arī uz dabīgā zāliena šobrīd izskatās nepārliecinoši, galveno treneri pamazām velkot zem asfalta ruļļa. Šobrīd pirmais sešnieks, kas pēc diviem apļiem turpinās cīņu par medaļām, arī ir loģisks, jo tajā ir komandas, kas vislabāk nokomplektētas un visnopietnāk gatavojās sezonai. Tiesa, Metalurgs ir priekšā jūrmalniekiem, tikai pateicoties vienam liekam vārtu guvumam. "Šobrīd nav atšķirības starp pērno un šo čempionātu. Varbūt meistarīgāko pārsvars labāk izpaudīsies otrā apļa beigās, kad tabula tiks dalīta divās daļās," pieņēmumu izsaka FK Ventspils galvenais treneris Romāns Grigorčuks. ***

futbols


FK Ventspils 6 4 1 1 9-2 13

Dinaburg 5 3 2 0 6-1 11

FK Rīga 6 3 0 3 6-7 9

Skonto 5 2 1 2 7-6 7

Daugava 5 2 1 2 9-10 7

Metalurgs 5 2 1 2 6-7 7

FK Jūrmala 5 2 2 1 4-5 7

Vindava 5 1 2 2 5-6 5

Blāzma 5 1 1 3 2-5 4

Rezultatīvākie: Rindjuks (Daugava) 4, Rimkus (FK Ventspils) 3, Dvališvili (Skonto) 3.

Sestā kārta: 10.V: 18.00 Dinaburg — FK Ventspils (Daugavpilī), FK Rīga — Daugava (Daugavas stadionā), 11.V 14.00 Skonto — FK Jūrmala (Skonto stadionā), Olimps/ASK — Blāzma (Daugavas stadionā), 18.00 Vindava — Liepājas metalurgs (Ventspils 2.pamatskolas stadionā).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi