Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Dāvis Ikaunieks: Puslaika pārtraukumā Pahars pateica skarbākus vārdus

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars piektdien puslaika pārtraukumā pārbaudes mačā pret Luksemburgu pateica skarbākus vārdus, lai komanda saņemtos, pēc dueļa žurnālistiem norādīja pussargs Dāvis Ikaunieks, kurš šajā spēlē guva savus pirmos vārtus valstsvienībā.

LETA jau vēstīja, ka Latvijas futbola valstsvienība, aizvadot pēdējo pārbaudes spēli pirms 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas cikla, piektdien ar 3:1 savā laukumā uzvarēja Luksemburgu. Šī mača rezultātu jau trešajā minūtē atklāja tieši Ikaunieks.

"Vladislavs Gabovs ļoti labi mani ieraudzīja un iedeva piespēli. Tobrīd man atlika tikai trāpīt vārtos. Patīkami, ka iesitu, bet man un komandai vajadzēja nospēlēt labāk," pēc dueļa teica Ikaunieks. "Šajā mačā šķita, ka Luksemburga ir spēcīga komanda."

Ikaunieks atklāja, ka pirms mača bijis pārsteigts par Pahara lēmumu iekļaut viņu starta sastāvā.

"Man šis bija tikai otrais izsaukums uz izlasi un kopumā trešā spēle. Prieks, ka guvu vārtus un ka pirms jaunā atlases cikla izdevās izcīnīt uzvaru. Puslaika pārtraukumā treneris pateica asākus vārdus un mudināja saņemties. Izgājām laukumā, taču uzreiz ielaidām vārtus. Labi gan, ka pēc tam divus atguvām un uzvarējām," norādīja 21 gadu vecais Ikaunieks, kurš gan piebilda, ka spēles plānu - kontrolēt bumbu - Latvija šajā mačā nav izpildījusi, jo Luksemburga pie bumbas bijusi diezgan bieži.

"Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā mums katrā spēlē jācīnās par uzvaru. Visvairāk gaidu pirmo maču pret Andoru. Nav tā, ka prātā būtu tikai Portugāle. Jāgatavojas katrai spēlei," kaujiniecisks bija Ikaunieks.

Latvijas izlase kvalifikācijas turnīru iesāks nākamās nedēļas otrdienā, kad viesos spēkosies ar Andoru. Vēl būs jāspēkojas ar Eiropas čempioni Portugāli, Šveici, Ungāriju un Feru salām.

Ikaunieks šovasar no Latvijas čempionāta komandas "Liepāja" pārcēlās uz Čehiju, kur pārstāv augstākās līgas vienību Jihlavas Vysočina, turklāt tiek pie regulāras spēļu prakses.

"Čehijā esmu iejuties labi. Patīkams kolektīvs, visi ir draudzīgi. Kad atbraucu, uzreiz pārbaudes spēlē iesitu vārtus, un tad jau uz mani skatījās citādāk. Bija vieglāk iedraudzēties. Lai gan ir jau vientuļi, tagad komandas biedrs, ar ko iepriekš daudz pavadīju brīvo laiku, devās uz citu vienību. Tomēr skaipā parunāju ar draudzeni un brāli, tāpēc nav tik traki," piebilst futbolists.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi