Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Deividam Bekhemam jauns treneris

Amerikas futbola līgas klubs Losandželosas Galaxy, kurā spēlē arī Anglijas izlases futbolists Deivids Bekhems, paziņojis par treneru maiņu. Savulaik leģendāra nīderlandiešu futbolista Rūda Gulita vietā stāsies Brūss Arena. Losandželosas komanda no darba atbrīvojusi arī tās ģenerālmenedžeri Aleksi Lalasu, kurš savulaik bija viens no ASV populārākajiem futbolistiem, izlasē aizvadot 96 spēles un gūstot deviņus vārtus.

Ne mazāk pazīstams ir Galaxy jaunais treneris Brūss Arena, kurš savulaik aizvadījis vienu spēli nacionālajā komandā, bet ievērojamākos sasniegumus guvis kā treneris, vadot ASV futbola izlasi no 1998. līdz 2006. gadam. 2002.gadā viņš ar to aizkļuva līdz Pasaules kausa ceturtdaļfinālam, bet 2006.gadā ASV valstsvienība sasniedza tās visu laiku augstāko vietu FIFA rangā — ceturto.

ASV Brūsa Arenas vadībā arī divas reizes triumfējuši Ziemeļamerikas prestižākajā valstsvienību turnīrā — Zelta kausa izcīņā.

Ambiciozais Losandželosas klubs ASV futbola čempionāta rietumu zonas turnīrā šobrīd ieņem tikai piekto vietu septiņu komandu konkurencē. Kopvērtējumā Galaxy atrodas 12. vietā, par punktu atpaliekot no astotās pozīcijas, kas nodrošina dalību izslēgšanas spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi