Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Divi kādreizējie Liverpool balsti pēc triumfa Čempionu līgā pametīs komandu

Šī gada UEFA Čempionu līgas uzvarētājas Liverpool no Anglijas rindas atstās uzbrucējs Denjels Staridžs, vēsta otrdienas kluba paziņojums.

Staridžs aizvadītajā sezonā sākumsastāvā devās tikai divās Čempionu līgas spēlēs, bet fināla mačā tā arī netika laukumā, lai gan bija pieteikts cīņai. Tomēr sagaidāms, ka uzbrucējam nebūs lielu problēmu atrast citu klubu, ņemot vērā, ka viņš spēlējis tādos grandos kā Mančestras City, Londonas Chelsea un Liverpool.

"Denjels ir pelnījis tikt piesaukts pie jauno laiku Liverpool komandas līderiem," sacīja vienības galvenais treneris Jirgens Klops. "Daži no viņa gūtajiem vārtiem vienības labā bija ļoti, ļoti svarīgi."

Anglijā dzimušais Staridžs Liverpool pievienojās 2013.gada janvārī un tās rindās aizvadīja 160 spēles, to laikā atzīmējoties ar 67 precīziem sitieniem.

Titulēto klubu pametīs arī spāņu aizsargs Alverto Moreno, kurš Anglijas komandai pievienojās 2014.gada augustā. Viņš Liverpool rindās aizvadīja 141 spēli, bet iepriekš pārstāvēja Spānijas futbola klubu Valencia.

Klops neslēpa, ka abi spēlētāji ir pielikuši lielas pūles, lai klubs šobrīd atrastos tur, kur tas ir. "Pats svarīgākais vārds, ko es varu sacīt šiem lieliskajiem futbolistiem, ir "Paldies"."

Vēl pirms dažām sezonām Staridžs bija viens no Liverpool līderiem, taču traumu un fiziskās formas krituma dēļ viņš tā arī nespēja pierādīt savu vērtību Klopa acīs. Arī Moreno pēdējās sezonās Anglijas komandā netika pie būtiskas lomas.

Liverpool aizvadītajā premjerlīgas sezonā piedzīvoja tikai vienu zaudējumu, taču cīņā par titulu bija spiesta piekāpties lielisku sniegumu demonstrējošai Mančestras City. Tiesa, sestdien klubs sesto reizi vēsturē kļuva par labāko Eiropā, Čempionu līgas finālā ar rezultātu 2:0 pieveicot citu angļu vienību Totenhemas Hotspur.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi