Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

FK Rīgu pamet galvenais treneris Morozovs

Futbola klubu Rīga pametis tā galvenais treneris Genādijs Morozovs, kurš devies atpakaļ uz dzimteni, trešdien Krievijas masu medijos izskanējušo informāciju aģentūrai BNS apstiprināja komandas direktors Andrejs Šakurovs.

Morozovs, visticamāk, kļūs par Krievijas 1. līgas kluba Barnaulas Dinamo galveno treneri. Šakurovs norādīja, ka pagaidām nav zināms, kas viņu varētu aizvietot, jo ceturtdien notiks kluba valdes sapulce, kurā tiks lemts par radušos situāciju.

Ceturtdien FK Rīgai ir jāaizvada LMT virslīgas spēle ar Liepājas metalurgu, un, pēc Šakurova teiktā, šajā mačā komandu vadīs līdzšinējais Morozova palīgs Jurijs Meļņičenko. Rīdzinieki LMT virslīgā pēdējo spēli aizvadīja 14.jūnijā, bet pēc tam veiksmīgi cīnījās Intertoto kausa izcīņā, kur ir aizkļuvuši līdz trešajai kārtai.

Svētdien Rīga aizvadīs Intertoto kausa izcīņas trešās kārtas atbildes spēli, Liepājā uzņemot Elfsborg no Zviedrijas. Pirmajā spēlē viesos rīdzinieki zaudēja ar 0:1.

Šosezon masu medijos jau vairākkārt izskanējušas ziņas par FK Rīga finansiālajām problēmām, kam par apliecinājumu kļuva arī vairāku labāko futbolistu aiziešana uz citām komandām. Komandā vairs nespēlē tādi futbolisti kā Mihails Miholaps, Jurijs Žigajevs, Pāvels Mihadjuks, Roberts Mežeckis un Maksims Rafaļskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi