Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FK Ventspils un Liepājas metalurgs jau skaidri iezīmējuši sastāva kontūras

Līderu cienīgu lēmumu pieņemšanu nodemonstrējuši abi spēcīgākie Latvijas klubi FK Ventspils un Liepājas metalurgs. Abi jau pirms gadu mijas visai skaidri iezīmēja sastāva kontūras un gatavošanās plānu jaunajai sezonai.Čempionvienība FK Ventspils būs pirmā, kas gatavošanās nolūkos dosies pāri valsts robežām.

No 7. līdz 14.janvārim komanda trenēsies zem jumta Lietuvas pilsētā Marijampolē. Pēc tam dosies uz Maskavu, kur no 17. līdz 25.janvārim notiks Sadraudzības kausa izcīņa. FK Ventspils galvenais treneris Romāns Grigorčuks Dienai norādīja, ka turnīrs būs tikai kā viens no posmiem gatavošanās procesā, taču tas nenozīmē, ka katrā spēlē nebūs uzdevuma cīnīties par uzvaru.Uzreiz pēc pagājušās sezonas FK Ventspils šķīrās no Jurģa Kalna, Mihaila Ziziļeva un leģionāra Zahara Dubenska. Līdzīgs liktenis varot piemeklēt Sergeju Zangarejevu, kam arī beidzies līgums. Pārējie ir Grigorčuka rīcībā. Arī vārtsargs Māris Eltermanis, kurš pērn tika izīrēts Daugavpils komandai Dinaburg un tajā bija pirmais vārtsargs.Ventspilī iegriezies aizsargs Žans Pols Ndeki, kurš pērn laimi meklēja Ķīnā. Acīmredzot neatrada. Īsi pirms gadu mijas Grigorčuks norādīja, ka attiecībā uz Ndeki pieņems lēmums vienīgi tad, kad kamerūnietis būs sakārtojas attiecības ar bijušo darba vietu Ķīnā.Kluba vadība nebūt neiebilstu pret pieredzējušāko spēlētāju pārdošanu (izīrēšanu), taču pircēji pagaidām pat pēc sekmīgi spēlējošā vārtsarga Andra Vaņina rindā nestājas. Pagaidām neesot nolemts, kad tiks izcīnīts Livonijas kauss, kurā pēc tradīcijas tiekas Igaunijas un, Latvijas čempioni. Turnīru (spēli) uzņemt šoreiz kārta igauņiem, un, kamēr viņi anekdotēs apspēlētajā tempā prātuļoja, kur un kad janvārī labāk, ventspilnieki jau bija saplānojuši kalendāru, un pēkšņas Levadia iegribas tajā vairs neiekļāvās. Varbūt spēle notiks vasarā. LMT Virslīgas sudraba laureāts Liepājas metalurgs šogad ies ASK Rīga pēdās un spiedīs uz latviskumu. Komandā palikšot viens leģionārs lietuviešu pussargs Tomas Tamošausks. Pārējie lietuvieši (Miceika, Beņušis) devušies mājup.Aizsardzībā vairs neredzēsim brazīlieti Antonio Fereiru, kurš atrādās Krievijā. Tātad pavērsies iespēja sevi apliecināt pašmāju futbolistiem. Gan tiem, kas pērn Virslīgā deldēja rezervistu soliņu, gan puišiem no dublieru sastāva (Mihailovs, Mežs, Koršakovs, Kalniņš u.c.).Trenera karjeru sākuši liepājnieki vārtsargs Aleksejs Krucs un uzbrucējs Viktors Dobrecovs. Abi strādās ar Liepājas dublieriem. No pamatsastāva spēlētājiem līguma nav vienīgi uzbrucējam Ģirtam Karlsonam, kurš vēl domā. Pārējiem jārēķinās, ka alga būs par 10% mazāka nekā pērn.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi