Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FK Vindava spēlētāji ir piedalījušies naudas totalizatorā

Ventspils futbola kluba ''Vindava'' valde savā iekšējā izmeklēšanā secinājusi, ka atsevišķi šā kluba spēlētāji ir piedalījušies naudas totalizatorā, trešdien informēja klubs.Pagājušā gada novembrī parādījās informācija par iespējamo dažu bijušās LMT virslīgas futbola kluba "Vindava" spēlētāju piedalīšanos naudas totalizatorā 2008.

gada nogalē, tādēļ kluba vadība veica iekšējo dienesta izmeklēšanu. Tajā tika konstatēta futbola kluba galvenā trenera Andreja Lapsas nepiederība šim atgadījumam, tomēr kluba vadība uzskata, ka galvenais treneris nav veicis savlaicīgus pasākumus, lai novērstu norādītās spēlētāju darbības.Iepazinusies ar izmeklēšanas rezultātiem, FK "Vindava" valde secinājusi - lai gan atsevišķi futbola kluba "Vindava" spēlētāji ir piedalījušies naudas totalizatorā, tomēr šo spēlētāju darbības futbola laukumā un ārpus tā neietekmēja komandas spēles rezultātus.Lapsu uz izmeklēšanas laiku klubs atstādināja no amata. FK ''Vindava'' arī pēc izmeklēšanas beigām konkrētus spēlētāju vārdus nenosauc.

''Mēs nenosaucam uzvārdus, jo tie ir gados jauni futbolisti,'' aģentūrai BNS pastāstīja FK ''Vindava'' valdes loceklis Vladislavs Šafranskis. ''Šie spēlētāji savu kļūdu ir atzinuši un nožēlo, bet klubs uzskata, ka vārdu publiskošana varētu nākt par sliktu viņu nākotnei,'' viņš piebilda.

''Pēc šāda paziņojuma ir jāpieprasa, lai FK ''Vindava'' mums oficiāli iesniedz konkrētu totalizatorā piedalījušos spēlētāju vārdus, lai mēs varētu lemt tālāk par šo lietu,'' aģentūrai BNS sacīja Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, kurš līdz oficiālas informācijas saņemšanas nevēlējās neko sīkāk komentēt.

Janvāra vidū FK ''Vindava'' paziņoja, ka 2009.gada sezonā nepiedalīsies Latvijas futbola čempionātā un Latvijas kausa izcīņā, norādot uz Ventspils sporta ierēdņu neieinteresētību. Pēc biedrības uzskata, olimpiskā centra "Ventspils" vadība visādi kavē futbola attīstību un atklāti lobē citu sporta organizāciju intereses, kas kaitējot FK ''Vindava''.

Klubs turpināšot atbalstīt amatieru, bērnu, pusaudžu un senioru futbolu, bet nākotnē neizslēdz iespēju atgriezties arī profesionālajā futbolā. Kluba valde cer, ka Latvijas ekonomika, futbols un Ventspils sports ātri atveseļosies.

Latvijas čempionāta virslīgā FK ''Vindava'' 2008.gadā izcīnīja astoto vietu desmit klubu konkurencē. Trešo gadu pēc kārtas triumfēja cits Ventspils klubs - FK ''Ventspils''.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi