Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FOTO: Mesi un Barcelona fantastiskā El Clasico duelī uzveic Real

Trīs argentīnieša Lionela Mesi gūtie vārti svētdien atnesa Spānijas futbola čempionvienībai "Barcelona" uzvaru duelī pret Madrides klubu "Real", kas tiek dēvēts par "El Clasico". Madridē notikušajā spēlē "Barcelona" futbolisti bija pārāki ar rezultātu 4:3 (2:2).Spēles septītajā minūtē viesus vadībā izvirzīja Andress Injesta, bet puslaika vidū ar četru minūšu intervālu divreiz izcēlās "Real" komandas franču uzbrucējs Karims Benzemā.

Pašās pirmā puslaika beigās Mesi panāca neizšķirtu 2:2.Otrajā puslaikā cīņas galvenais tiesnesis nozīmēja trīs 11 metru soda sitienus. Vispirms 55.minūtē mājiniekus vēlreiz vadībā izvirzīja portugālis Krištianu Ronaldu, bet 65. un 84.minūtē no 11 metru soda sitiena atzīmes precīzs bija arī Mesi, nodrošinot sev "hat-trick" un panākot komandas uzvaru.Kopš spēles 63.minūtes "Real" vienība spēlēja mazākumā, jo noraidīts tika aizsargs Serhio Ramoss."Real" futbolisti iepriekš visos turnīros nepārspēti bija palikuši 32 spēlēs pēc kārtas."Čempionāts sākas no jauna. Ne tik daudz matemātiski atpalikām no "Real", kā līdzjutēji, šķita, mūs jau norakstījuši. Tagad tas ir mainījies," pauda "Barcelona" komandas galvenais treneris Herardo Martino.Šis rezultāts par jauno kopvērtējuma līdervienību ļāvis kļūt Madrides "Atletico", kas svētdien ar 2:0 (0:0) izbraukumā uzvarēja Seviljas "Real Betis", abus vārtus gūstot laikā, kad mājinieki bija palikuši mazākumā.Pēc 29 kārtām līderi ar 70 punktiem ir "Atletico" futbolisti, bet "Real" ieņem otro vietu ar tādu pašu punktu skaitu. "Barcelona" ar 69 punktiem atrodas trešajā pozīcijā, savukārt ceturtie ar 55 punktiem ir Bilbao "Athletic" futbolisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi