Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Francijas futbolisti Nāciju līgā izcīna trešo uzvaru pēc kārtas

Francijas vīriešu futbola izlase pirmdien UEFA Nāciju līgas A divīzijas spēlē izcīnīja trešo panākumu pēc kārtas, kamēr citā mačā pie pārliecinoša panākuma tika Itālijas futbolisti.

A2 grupas mačā Francija izbraukumā ar 2:1 (1:1) uzvarēja Beļģiju.

Laukuma saimnieki varēja izvirzīties vadībā jau 23.minūtē, taču Juri Tīlmanss 11 metru soda sitienu izpildīja neprecīzi. Arī francūži tika pie "pendeles" un ar precīzu sitienu Randala Kolo Muanī panāca 1:0 Francijas labā.

Pirmā puslaika kompensācijas laikā Luī Opendā ar galvu raidīja bumbu pretinieku vārtos un izlīdzināja rezultātu, bet 62.minūtē Francija atguva vienu vārtu pārsvaru, kad pirmo vārtu autors vēlreiz pārspēja mājinieku vārtsargu.

Citā A2 grupas spēlē Itālija savā laukumā ar rezultātu 4:1 (1:0) guva panākumu pār Izraēlu.

Pirmā puslaika izskaņā 1:0 mājinieku labā panāca Mateo Retegi, kurš precīzi izpildīja 11 metru soda sitienu. Savukārt otrajā puslaikā pēc spēlētām deviņām minūtēm mājinieku pārsvaru dubultoja Džovanni di Lorenco.

66.minūtē izraēliešiem izdevās samazināt deficītu līdz vieniem vārtiem, precīzam esot Mohamedam Abu Fani, taču Itālija atbildēja ar diviem gūtiem vārtiem septiņu minūšu laikā. Izraēlas vārtos bumbu raidīja Davide Fratesi un di Lorenco, kuram tie bija otrie vārti mačā.

Itālija četrās spēlēs izcīnījusi desmit punktus, Francijai ir deviņi punkti, Beļģija iekrājusi četrus punktus, bet Izraēla nav tikusi pie punktiem.

Tikmēr A3 grupā Vācija mājās ar 1:0 (0:0) uzvarēja Nīderlandi.

Vāciešiem uzvaru atnesa Džeimijs Levelings, kuram tā bija debijas spēles Vācijas izlases rindās. Viņš pirmais bija pie atlēkušās bumbas un raidīja to viesu vārtos 63.minūtē. 

Vēl citā A3 grupas mačā Ungārija viesos ar 2:0 (1:0) pārspēja Bosniju un Hercegovinu. 

Pirmā puslaika izskaņā ungārus vadībā izvirzīja Dominiks Soboslai, kurš otrā puslaika ievadā pēc spēlētām piecām minūtēm precīzi izpildīja 11 metru sitienu, panākot 2:0.

Pēc četrām spēļu kārtām Vācija izcīnījusi desmit punktus un nodrošinājusi vietu ceturtdaļfinālā, pa pieciem punktiem ir Nīderlandei un Ungārijai, bet Bosnija un Hercegovina tikusi pie viena punkta.

UEFA Nāciju līgas pamatturnīrā mači tiek aizvadīti trīs logos septembrī, oktobrī un novembrī. A līgā ceturtdaļfināli tiks izspēlēti martā, bet pusfināli un fināls - jūnijā.

2022./2023.gada sezonā par čempioniem kļuva Spānijas futbolisti.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi