Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Freimanis nosaukts par futbola virslīgas maija labāko spēlētāju

Par SMScredit.lv Virslīgas labāko maija spēlētāju atzīts Jelgavas vienības pussargs Gints Freimanis, bet par labāko treneri kļuvis šo pašu komandu pārstāvošais Vitālijs Astafjevs, informē turnīra rīkotāji.

Jelgava maijā aizvadīja četras virslīgas spēles, to laikā gūstot vienu panākumu (2:0 savā laukumā pret Daugavpils), divus mačus noslēdzot neizšķirti (viesos pret Metta/Latvijas Universitāte (1:1) un Ventspils (0:0)), kā arī aizraujošā cīņā mēneša izskaņā piekāpjoties Skonto komandai ar 0:1. Neskatoties uz to, visspožāk jelgavnieki aizvadītajā mēnesī uguņoja Latvijas kausa finālā, kur viesu mājvietā, ilgstoši spēlējot mazākumā, prata triumfēt pār Ventspils un otro gadu pēc kārtas virs galvām celt prestižo trofeju.

Tā kā Latvijas kausa izcīņā galvenās lomas ieņem virslīgas klubi un sacensības tiek savstarpēji pakārtotas, tieši šīs vienības pārstāvji ieguvuši abas maija balvas.

Tāpat kā pagājušā sezonā, arī šogad turnīra labākais mēneša spēlētājs tiek noteikts balsojumā, kurā piedalās žurnālisti no reģionu centriem, kuros atrodas kāda čempionāta komanda. Šogad balsojumā var piedalīties arī līdzjutēji, kuri par savu iecienītāko spēlētāju var balsot turnīrā oficiālajā sociālās vietnes Facebook lapā.

Šajā balsojumā Freimanis ieguva 39 punktus, otrais ar 31 punktu palika Skonto komandas uzbrucējs Artūrs Karašausks, bet trešo vietu ar 20 punktiem ieņēma Daniils Ulimbaševs (Jūrmalas Spartaks).


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi