Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Futbola klubs Liepāja pārtrauc sadarbību ar kādreizējo barjersprinta zvaigzni Olijaru

Latvijas čempionvienība futbolā Liepāja pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi sadarbību ar bijušo barjersprinteri Staņislavu Olijaru, kurš komandā līdz šim strādāja par fiziskās sagatavotības treneri.

Olijars, kurš ir Latvijas rekordists barjersprintā, pagājušā gada nogalē pievienojās Liepājas komandai, palīdzot tās futbolistiem gatavoties šai sezonai.

"Futbola klubs Liepāja treneru un spēlētāju vārdā vēlas pateikties Staņislavam Olijaram par ieguldīto darbu pirmssezonas sagatavošanās periodā, kā arī sākot sezonu. No visas sirds vēlam Stasim panākumus tālākajā profesionālajā trenera karjerā un patiesi novērtējam viņa pienesumu mūsu spēlētāju fiziskajā sagatavotībā. Lēmums par sadarbības pārtraukšanu pieņemts abpusēji, pamatojoties uz grūtībām, ikdienas darbā savienojot attālumu starp Liepāju un bijušā trenera mājām - Rīgu. Veiksmi tev, Stasi! Paldies!" vēstīts kluba paziņojumā.

Pašlaik 37 gadus vecajam Olijaram kopš 2003.gada pieder Latvijas rekords 110 metru barjerskrējienā - 13,08 sekundes. Sportists 2000.gadā triumfēja Eiropas čempionātā iekštelpās, bet sešus gadus vēlāk to paveica arī āra stadionā.

Profesionāla sportista karjeru Olijars noslēdza 2013.gadā.

Kā zināms, pērn Liepāja kluba pastāvēšanas vēsturē Latvijas virslīgas futbola čempionātā triumfēja pirmo reizi, nodrošinot sev iespēju šogad piedalīties UEFA Čempionu līgas atlases turnīrā.

Liepāja šosezon virslīgas sezonas ievadā pirmajās trīs spēļu kārtās guvusi uzvaru, cīnījusies neizšķirti un piedzīvojusi zaudējumu, ar četriem punktiem ierindojoties piektajā vietā kopvērtējumā starp astoņām komandām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi