Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Glāzgovas Rangers Džerārda vadībā atgriežas Skotijas čempionu tronī

Glāzgovas Rangers komanda svētdien neklātienē nodrošināja Skotijas čempiones titulu, Stīvena Džerārda vadītajiem futbolistiem čempionu tronī atgriežoties pēc desmit gadu pārtraukuma.

"Rangers" sestdien ar 3:0 pārspēja "St.Mirren" komandu un gaidīja svētdienas cīņu, kurā Glāzgovas "Celtic" cīnījās neizšķirti 0:0 ar Dandī "United".

"Celtic" komandai zaudējot punktus, "Rangers" turnīra tabulā kļuva neizsniedzama. Abas Glāzgovas komandas tagad šķir 20 punkti, bet līdz sezonas beigām palikušas sešas spēles.

Spītējot Covid-19 ierobežojošajiem pasākumiem, "Rangers" līdzjutēji nedēļas nogalē devās ielās, lai atzīmētu savas komandas uzvaru turnīrā.

Pēc bankrota 2012.gadā "Rangers" komanda tika pazemināta uz Skotijas pēc spēka ceturto līgu. Divu gadu laikā "Rangers" sasniedz pēc spēka otro līgu, bet 2016.gadā atgriezās augstākajā divīzijā.

1872.gadā dibinātais klubs pēc atgriešanās elitē divas sezonas pēc kārtas bija trešais, bet nākamās divas - otrais. "Celtic" izcīnīja deviņus titulus pēc kārtas, bet "Rangers" šosezon aizšķērsoja "ķeltiem" ceļu uz zelta medaļām.

"Šis klubs pēdējos desmit gados ir pabijis ellē un atgriezies uz zemes. Par tā sastāvdaļu esmu bijis tikai pēdējos trīs gados, bet jūtu līdzi faniem un izprotu, ko viņi šajā laikā ir pārdzīvojuši," pēc sestdienas mača teica Džerārds.

Futbolista karjerā bijušais "Liverpool" un Anglijas izlases pussargs Džerārds 17 gadu laikā palika bez izcīnītiem čempiontituliem. 

"Rangers" par čempioni kronēta 55 reizes, bet "Celtic" - par četrām reizēm mazāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sācies Olimpiskais mēnesis 2024

Ir sācies Olimpiskais mēnesis 2024, kas norisināsies līdz 26. aprīlim un noslēgsies ar Olimpiskās dienas Vislatvijas kopīgo vingrojumu. Šogad dalībai Olimpiskajā dienā saņemti pieteikumi no 41 pašvald...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi