Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Gorkšs pārliecināts, ka Reading spēs izcīnīt uzvaras Anglijas premjerlīgā

Pozitīvas attieksmes saglabāšana atnesīs Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komandai Reading uzvaras valsts spēcīgākajā futbola līgā, uzskata vienības un Latvijas izlases centra aizsargs Kaspars Gorkšs.

Premjerlīgas jaunpienācēji Reading pirmajās sešās jaunās sezonas spēlēs cīnās bez uzvarām, turklāt pēdējos divos mačos vienība nav spējusi nosargāt vadību, abas reizes samierinoties ar neizšķirtu.

Gorkšs sarunā ar portālu Getreading.co.uk uzsvēris, ka komandai jābūt pozitīvi noskaņotai, jo pēdējās trijās (ieskaitot Līgas kausa izcīņu) spēlēs tā palikusi nepārspēta, bet šāds prāta stāvoklis tai noteikti jau pavisam drīz ļaus tikt pie uzvaras.

"Mēs cenšamies uz lietām skatīties pozitīvi, krājot pārliecību ar nezaudētajām spēlēm," izteicies Gorkšs. "Mums nepieciešama neliela veiksmes deva. Tad uzvara atnāks ātri."

Pašlaik premjerlīgas kopvērtējumā Reading ar trim punktiem ieņem 18.vietu 20 komandu konkurencē, tomēr Redingas klubs ir aizvadījis par vienu spēli mazāk nekā tā tiešie konkurenti. "Uzvaras atnāks. Esmu par to drošs," pārliecību paudis Gorkšs.

Gorkšs šosezon laukumā devies visās sešās premjerlīgas spēlēs, katrā no tām aizvadot pilnas 90 minūtes.

Kā ziņots, Gorkšs ir pirmais Latvijas spēlētājs nepilnu astoņu gadu laikā, kurš devies laukumā premjerlīgas spēlēs. Neviens Latvijas futbolists premjerlīgas mačā nebija piedalījies kopš 2004./2005.gada sezonas, kad Southampton komandu pārstāvēja Marians Pahars, tomēr viņš cīnījās ar daudzām traumām.

Gorkša pārstāvētā Reading komanda pagājušajā sezonā triumfēja Anglijas otrās spēcīgākās futbola līgas - Championship - turnīrā, tādējādi nodrošinot vietu šīs sezonas premjerlīgas čempionātā.

Reading komandai premjerlīgā atgriezusies pēc četru sezonu pārtraukuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi