Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Gorkšs: Spāņi spēlēja sev ierasti garlaicīgi

Patīkami pārsteidza Itālijas izlases sniegums spēlē ar Spāniju. Itāļi man vienmēr patikuši, taču pēdējos gados viņi lielajos turnīros bija pablāvi.

Spāņi spēlēja sev ierasti garlaicīgu futbolu. Bērniem un jauniešiem tas gan ir futbola etalons, bet man kā skatītājam ne visai iet pie sirds. Itāļi patika vairāk, jo spēlēja tieši, ātri nogādājot bumbu uzbrukumā, bez daudzām liekām īsajām piespēlēm. Ja atceramies spēles gaitu, tad itāļi vairākkārt varēja iziet viens pret vienu ar pretinieku vārtsargu. Tikko itāļu aizsargiem bija bumba, uzreiz tika meklētas brīvās zonas priekšējā līnijā, kamēr Spānijas aizsardzība vēl nav sagrupējusies.

Daudz tika un tiek runāts par Spānijas izlases trenera Visentes del Boskes lēmumu spēlēt bez izteikta uzbrucēja, bet tas ir ļoti atbilstoši viņu izvēlētajam spēles stilam - kontrolēt bumbu, un gan jau kāds kādreiz iesitīs. Spāņi tuvojas tam, ka drīz laukumā visi 11 spēlētāji būs tikai pussargi. Piemēram, Barcelona vārtsargs jau tagad mēdz spēlēt kā tāds.

Ar Horvātiju spēlējām vienā grupā kvalifikācijā, tāpēc jutu viņiem līdzi. Bet ar vairākiem Īrijas spēlētājiem esmu pazīstams, jo spēlējām viens pret otru Anglijā. Vienmēr patikusi Horvātijas izlase, sākot ar treneri un beidzot ar spēlētājiem. Īriem nepaveicās šajā spēlē. Domāju, viņi tiešām ir grupas pastarīši, bet citiem punktus var atņemt. Horvāti var cīnīties par otro vietu grupā, lai gan, manuprāt, nelieli favorīti uz to ir itāļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi