Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Grigorčuks: Šogad titulu izcīnīt bija vieglāk

Pēc kārtējās uzvaras Latvijas futbola čempionātā FK ''Ventspils'' galvenais treneris Romāns Grigorčuks uzteica klubā valdošo lielisko sapratni.Jau ziņots ka svētdien FK ''Ventspils'' pretinieku laukumā nospēlēja 2:2 ar ''Skonto'' un trīs kārtas pirms LMT virslīgas čempionāta beigām kļuva konkurentiem nepanākams.

FK ''Ventspils'' Latvijas futbola čempionātā uzvarēja trešo gadu pēc kārtas."Pēc šāda mača pat grūti runāt par pašu spēli, jo ir milzīgs prieks par izcīnīto čempiona titulu,'' sacīja ukraiņu treneris pēcspēles preses konferencē. ''Tas ir visa kluba panākums. Lai izcīnītu čempiona titulu, ir jāsakrīt vairākiem apstākļiem. "Ventspils" klubā valda lieliska sapratne, kas ir ļoti nozīmīgi labu rezultātu sasniegšanā, turklāt katra uzvara dod stimulu jaunām uzvarām.""Šogad titulu izcīnīt bija vieglāk. Piemēram, pirmajā gadā, kad kļuvām par čempioniem, tad izjutām milzīgu spiedienu, ka tituls ir jāiegūst, bet šogad vairs tik lielas spriedzes nebija," sacīja Grigorčuks.Turpretī "Skonto" komandas galvenais treneris Pols Ešvorts atzina, ka viņa vadītā komanda laukumā bijusi labāka. "Domāju, ka šajā spēlē mēs laukumā bijām labāki. Žēl, ka zaudējām pēdējās mača minūtēs. Pēc mača jau paspēju noskatīties epizodi, kurā tika piešķirts 11 metru soda sitiens - manuprāt, šajā epizodē tas nebija jāpiešķir un arī sarkanā kartīte Žunioram nebija jādod.""Apsveicu "Ventspils" komandu ar izcīnīto čempionu titulu. Viņi uzvarēja tieši tāpēc, ka šogad bija labāki par visiem pārējiem - paši stiprākie, paši disciplinētākie," atzina Ešvorts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi