Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Hidinks: Rezultāts ir negaidīts, bet uzvara pelnīta

Londonas Chelsea futbola kluba galvenais treneris Gūss Hidinks neslēpa gandarījumu par negaidīti pārliecinošo uzvaru 3:1 izbraukumā pār Liverpool UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē.

"Gūt vienus vārtus izbraukumā ir panākums. Gūt trīs - tā jau ir greznība. Tomēr es neuzskatu, ka atbildes spēlē mēs drīkstam atslābināties. Liverpool iepriekš jau ir pierādījuši, ka nekad nepadodas un spēj pārsteigt," Hidinks netieši atgādināja 2005.gada Čempionu līgas finālu, kurā liverpūlieši uzvarēja AC Milan, pēc pirmā puslaika zaudējot 0:3.

"Jāatzīst, ka rezultāts ir negaidīts. Taču esam ļoti priecīgi par uzvaru, tā bija pelnīta," turpināja holandiešu speciālists. "Mēs sākām vāji, aizsardzība nestrādāja tā, kā bijām runājuši, ielaidām vārtus. Taču visu cieņu komandai, kas šo neveiksmi ātri pārvarēja un drīz vien izveidoja divus vārtu gūšanas momentus. Ar katriem gūtajiem vārtiem spēlētāju pašapziņa pieauga."

Hidinku īpaši gandarīja fakts, ka pēc pirmajiem vārtiem Chelsea futbolisti nav sākuši domāt par neizšķirta saglabāšanu, bet turpināja uzbrukt.

Chelsea treneris īpaši izcēla Mišelu Esjēnu, kurš ne tikai lielā mērā neitralizēja Liverpool līderi Stīvenu Džerārdu, bet arī iesāka vairumu viesu uzbrukumu. Savukārt spēles galvenais varonis divu vārtu guvējs serbs Braņislavs Ivanovičs vietu pamatsastāvā esot nopelnījis ar cītīgu darbu treniņos.

Liverpool vadītājs Rafaels Benitess atzina, ka gūt trīs vārtus atbildes spēlē izbraukumā viņa komandai būs ļoti grūts uzdevums, tomēr ne neiespējams: "Mēs šosezon esam guvuši četrus vārtus Mančestrā, tāpēc zinām, uz ko esam spējīgi."

Pēc Benitesa vārdiem, Chelsea viņu nav pārsteigusi, taču sarūgtinājis veids, ka viņa komanda zaudējusi. "Mēs pirmie guvām vārtus, taču vēlāk ne brīdi nespējām kontrolēt spēli. Pozicionālu kļūdu dēļ zaudējām vārtus pēc standartsituāciju izspēles."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

xc

Bayern smaga sagrāve Barselonā, Chelsea triumfē Liverpūlē

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi