Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ibrahimoviča izteikumi pastiprina baumas par viņa atgriešanos Itālijā

Zviedrijas futbolista Zlatana Ibrahimoviča izteikumi nesen sniegtajā intervijā paspēcinājuši baumas par viņa iespējamo atgriešanos Itālijas A sērijas čempionātā, kurā viņš reiz pārstāvēja Milānas klubus Inter un AC Milan, kā arī Turīnas Juventus.

38 gadus vecais uzbrucējs pagājušajā mēnesī apstiprināja, ka pametīs ASV augstākās futbola līgas (MLS) komandu Losandželosas "Galaxy", kas izstājās no izslēgšanas spēlēm.

"Pievienošos komandai, kurai visvairāk nepieciešamas uzvaras. Šī komanda vēlas atjaunot savu vēsturi un izrādīs sīvu pretestību ikvienam," sarunā ar žurnālu "GQ Italia" teica futbolists. "Tas ir vienīgais veids, kā spēšu vēl rast motivāciju, lai jūs pārsteigtu."

"Izvēle nav tikai par pareizo komandu. Pastāv arī citi faktori - maņas ģimenes intereses. Tiksimies Itālijā."

Kā vēsta Itālijas mediji, Ibrahimovičs saņēmis sešu mēnešu līguma piedāvājumu no titulētās "AC Milan", kas patlaban Itālijas A sērijā ieņem 11.vietu. Tāpat par futbolista iespējamo galamērķi tiek minēta "Napoli" komanda, kas pērn izcīnīja otro vietu, bet šosezon atrodas septītajā pozīcijā, pēdējās sešās spēlēs nespējot izcīnīt uzvaru.

"Man patīk, ja ar savu sniegumu varu kaut ko mainīt. Nevēlos labi izdarīt vienu vai divas lietas, gribu it visu padarīt lieliski," teica zviedrs.

Ibrahimovičs "AC Milan" komandā spēlēja no 2010. līdz 2012.gadam, palīdzot vienībai izcīnīt savu pēdējo titulu. Futbolists 61 spēlē izcēlās ar 42 vārtiem.

Viņš par Itālijas čempionu vēl trīs reizes kļuva kopā ar Milānas "Inter" un vēl divreiz ar "Juventus", tomēr šie tituli pēc spēļu sarunāšanas skandāla tika anulēti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi