Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Igaunijas futbola izlases treneris vada 2.līgas klubu, Klavanu noskatījis van Gāls

Igaunijas futbola izlases galvenais treneris Tarmo Rītli savas trenera karjeras laikā vadījis četrus dažādus Igaunijas klubus. Veiksmīgākais posms viņam bijis ar Tallinas Levadia, kuru trenēja no 2003. līdz 2008. gadam, šajā laikā izcīnot vienu Igaunijas čempionāta bronzu, vienu sudrabu un četrus zeltus. 1999. gadā viņš Viljandes Tulevik, kas ir neoficiālais Tallinas Flora fārmklubs, aizveda līdz sudrabam, apsteidzot čempionātā savu lielo brāli Flora, kas palika trešajā vietā. Kopš 2010. gada vada Igaunijas otrās līgas klubu Nomes United.

Pamatvārtsargs Sergejs Pareiko (34) ir Polijas čempiona Krakovas Wisla līderis. Karjeras labākos gadus pavadīja Krievijas premjerlīgas klubos Rotor un Tom, kopā tur aizvadot 165 spēles.

Igaunijas izlasei ir trīs labi aizsargi. Komandas kapteinis Rajo Pīroja (32) pēc ilgiem gadiem Skandināvijā nupat pārcēlies uz Nīderlandes augstākās līgas klubu Vitesse. Ragnars Klavans (25) nu jau divus gadus ir viens no Nīderlandes granda Alkmāras AZ līderiem, kura rindās spēlējis Čempionu līgas un Eiropas līgas grupu turnīros. Viņš pārcēlās uz AZ, kad to vadīja slavenais treneris Luijs van Gāls. Enārs Jēgers (26) spēlē Norvēģijas Aalesunds.

Vidējā līnijā svarīgākie vīri ir Sanders Puri (23) un Konstantīns Vasiļjevs (27). Pirmais vēl pirms dažiem gadiem spēlēja Grieķijas augstākajā līgā, bet tad meklēja laimi Polijas un Ungārijas čempionātos. Pašlaik rezultatīvākais Igaunijas spēlētājs Vasiļjevs (46 spēlēs 14 vārtu) pieder Krievijas klubam Permas Amkar, kurā līdz šim gan aizvadījis vienu spēli.

Uzbrukumā darbojas Anglijas Championship līgas kluba Middlesbrough rezervists Tarmo Kinks (26).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi