Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Īrijai un Ziemeļīrijai uzvaras Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs

Aizvadītas trīs spēles 2010.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīrā Eiropas zonā. Kvalifikācijas pirmajā grupā Malta savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Albāniju. Kopvērtējumā līderi ar septiņiem punktiem trijās spēlēs ir Dānijas futbolisti. Septiņi punkti četrās spēlēs ir ungāriem. Albānija seko ar sešiem punktiem piecās spēlēs, Portugāle guvusi piecus punktus četrās spēlēs, bet Zviedrija - piecus punktus trijās spēlēs.

Maltai ir viens punkts piecās spēlēs.Trešajā grupā Ziemeļīrija viesos ar 3:0 apspēlēja Sanmarīno. Vārtus uzvarētāju labā guva Gerets Makolijs, Grānts Makkans un Kriss Brants. Grupā līderi ar deviņiem punktiem četrās spēlēs ir Slovākijas futbolisti. Ziemeļīri ar septiņiem punktiem piecās spēlēs ir izvirzījušies otrajā vietā. Čehijai, Polijai un Slovēnijai ir pa septiņiem punktiem četrās spēlēs, bet Sanmarīno pagaidām bez punktiem.Viena spēle notika arī astotajā grupā. Īrija savā laukumā spēles beigu daļā ar 2:1 pārspēja Gruziju. Jau spēles pirmajā minūtē Aleksandrs Iašvilli izvirzīja vadībā Gruziju, bet mājiniekiem īriem izdevās atspēlēties tikai otrā puslaika beigās. Abus vārtus guva līderis Robijs Kīns, kurš vispirms 73.minūtē realizēja 11 m soda sitienu, bet piecas minūtes vēlāk guva uzvaras vārtus. Kopvērtējumā pa desmit punktiem četrās spēlēs ir Itālijai un Īrijai, seko Bulgārija ar trīs punktiem trijās spēlēs, Melnkalnei un Gruzijai ir pa diviem punktiem, bet Kipra ir tikusi pie viena punkta.Nākamās spēles Eiropas zonā notiks 28.martā, kad kopumā tiks aizvadītas 20 cīņas. Tad spēlēs arī Latvijas izlase, kas viesos tiksies ar Luksemburgu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi