Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Isajevs: Prieka par piedalīšanos vārtu guvumā nav, jo piedzīvojām zaudējumu

Latvijas futbola izlases pussargam Vjačeslavam Isajevam nav gandarījuma sajūtas par piedalīšanos vārtu guvumā 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē, jo tika piedzīvots zaudējums.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas futbola izlase ceturtdien 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmajā spēlē, pie valstsvienības stūres debitējot Slavišam Stojanovičam, viesos ar rezultātu 1:3 zaudēja Ziemeļmaķedonijai.

"Pirmo puslaiku nospēlējām ļoti slikti, otrais bija labāks, taču - par vēlu. Bija pusmomenti, kuros vajadzēja izspiest ko vairāk, diemžēl tas nesanāca. Otrajā puslaikā sapratām, ka nav ko zaudēt un nevajag atslābināties. Mēģinājām uzbrukt un iesitām vārtus, bet žēl, ka tik vēlu. Bija 5-6 minūtes uz emocionālā pacēluma, bet pietrūka laika," intervijā Latvijas Futbola federācijai stāstīja Isajevs.

Latvijas izlase vārtus guva 87.minūtē, kad pēc soda sitiena bumbu savā cietoksnī ieraidīja Darko Velkovskis, kurš kļūdījās cīņā ar Isajevu.

"Deniss [Rakels] padeva bumbu, un gāju cīņā. Zinu, ka ar galvu kam pieskāros. Nezinu, vai pretinieka galvai vai bumbai. Nokritu un redzēju, ka gūti vārti. Patīkami gūt vārtus, bet īpaša prieka par to nav, jo zaudējām," skaidroja Isajevs.

Ceturtdien debiju valstsvienībā piedzīvoja 18 gadus vecais pussargs Kristers Tobers, kurš devās uz maiņu spēles 68.minūtē.

"Patīkami debitēt izlasē, taču ir divējādas sajūtas, jo piedzīvojām zaudējumu. Par uztraukumu nedomāju. Iesildījos, un, kad treneris pasauca, sapratu, ka došos laukumā. Nebija, ko domāt un satraukties," komentēja jaunais futbolists.

Tieši viņš nopelnīja standartsituāciju, pēc kuras Latvija vienus vārtus atguva.

"Viennozīmīgi atgūtie vārti deva papildu motivāciju un enerģiju. Mārcis [Ošs] gāja uz priekšu, centāmies ar garajām piespēlēm saasināt spēli un izlīdzināt rezultātu, diemžēl nesanāca. Visi izlikām maksimumu, nevienam neko nevar pārmest," teica Tobers.

Svētdien Latvija viesosies pie Polijas, kas ceturtdien viesos ar 1:0 pārspēja Austriju. Vēl šajā grupā Izraēla savā laukumā nospēlēja 1:1 ar Slovēniju.

Latvijas futbola valstsvienība 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā iekļuvusi G grupā ar Polijas, Austrijas, Izraēlas, Slovēnijas un Ziemeļmaķedonijas izlasēm, izvairoties no vairākiem futbola grandiem. Kvalifikācijas turnīrs sāksies martā un noslēgsies novembrī.

Eiropas čempionāta finālturnīram kvalificēsies divas labākās izlases.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi