Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Izlases futbolists Tarasovs papildina Jūrmalas Spartaka rindas

Latvijas futbola izlases spēlētājs Igors Tarasovs papildinājis Optibet virslīgas čempionāta komandas Jūrmalas Spartaka rindas, ziņo klubs.

30 gadus vecais Tarasovs, kurš spēlē pussarga un aizsarga pozīcijās, Spartakam pievienojies kā brīvais aģents.

Iepriekšējā divas sezonas Tarasovs pavadīja Polijas augstākajā līgā, pārstāvot Vroclavas Šlask.

Vēl 2017.gada vasarā Tarasovs ar Šlask parakstīja divu gadu līgumu. Viņam tā bija atgriešanās Polijā, jo pirms tam viņš pusotru gadu pavadīja Belastokas Jagiellonia klubā, bet pa vidu tam vienu sezonu pavadīja Turcijas pēc spēka otrajā līgā.

Karjeras laikā Tarasovs pārstāvējis arī Azerbaidžānas un Baltkrievijas klubus, kā arī spēlējis Skonto un Ventspils komandās Latvijas futbola virslīgā.

Latvijas izlases rindās Tarasovs aizvadījis 31 maču un guvis vienus vārtus.

Tarasovs ir divkārtējs Latvijas futbola virslīgas čempions un divkārtējs Latvijas kausa ieguvējs Skonto un Ventspils klubu rindās.

Latvijas futbola Virslīgā Igors Tarasovs aizvadīja 160 spēles, guva 20 vārtus. Savu līdz šim pēdējo spēli virslīgā viņš aizvadīja tālajā 2013.gadā Ventspils rindās. Zīmīgi, ka savus līdz šim pēdējos vārtus virslīgā Tarasovs guva tieši spēlē pret Jūrmalas Spartaka vienību.

Tāpat jūrmalnieku sastāvā atgriezies 20 gadus vecais Somijas pussargs Sergejs Jerjomenko.

Viņš ir slavenā PSRS futbolista Alekseja Jerjomenko dēls. Sergeja vecākais brālis Aleksejs ir Jūrmalas kluba sporta direktors, bet vēl viens brālis Romāns pārstāv Krievijas premjerlīgas klubu Rostov.

Savu profesionālo karjeru futbolā Jerjomenko uzsāka Somijā un ir Jaro jaunatnes sistēmas audzēknis. Vairākkārt tika izsaukt uz Somijas jaunatnes futbola izlasēm. 2016.gadā Sergejs viņš pārcelies uz Šveices Basel jaunatnes komandu, kur bija spēlējis U-18 un U-21 vecumu grupu komandās.

Pērn futbolists pārgāja uz Jūrmala klubu, no kurienes uzreiz tika izīrēts uz Maskavas Spartak dublieru komandu, kur spēlēja gan U-20 premjerlīgā, gan FNL (Krievijas otrā pēc spēka līga). Pēdējo pusgadu futbolists pavadīja Somijas klubā SJK Seinajoki, kuru trenē viņa tēvs. Spēlētājam ir Somijas un Krievijas dubultpilsonība.

Spartaka komanda ar 31 punktu ieņem ceturto vietu turnīra tabulā, taču trešajā pozīcijā esošā Ventspils iekrājusi tikpat punktu, bet vadošās vienības ir desmit punktu attālumā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi