Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Izmeklē incidentu, kurā FK Ventspils spēlētājs Mentešašvili draudējis nodurt pretinieku

LMT Latvijas futbola virslīgas čempionātā 30.aprīlī aizvadītajā FK Ventspils un Liepājas metalurgs (1:1) komandu spēlē notikušais incidents starp Zurabu Mentešašvili un Maksimu Rafaļski tiek izmeklēts smalkāk. Portāls liepajniekiem.lv ziņo, ka LFF pieprasījusi no abu komandu futbolistiem papildu paskaidrojumus, savukārt Liepājas metalurga klubs nosūtījis LFF Disciplinārajai komisijai vēstuli, kurā detalizēti aprakstīts minētais incidents.

Portāls liepajniekiem.lv vēstī, ka Liepājas metalurga kluba ģenerāldirektora Aleksandra Rogozas parakstītajā vēstulē norādīts uz Mentešašvili nepieļaujamo rīcību. Mentešašvili "sagaidīja Rafaļski, metās tam virsū, sāka žņaugt, saskrāpēja un draudēja nodurt". Turklāt tas noticis FK Ventspils telpās daudzu aculiecinieku, komandas biedru un tiesnešu klātbūtnē.Liepājas metalurga futbolists Rafaļskis savā paskaidrojumā atzīst, ka spēles laikā pāris reižu pret Mentešašvili nospēlējis asi, taču noteikumu robežās. Mentešašvili viņu mutiski apvainojis un draudējis, bet cīņas izskaņā nospēlējis pret viņu rupji, par ko saņēmis brīdinājumu. Pēc spēles Mentešašvili sagrābis Rafaļski aiz kakla un matiem, centies vairākas reizes iesist. Uzbrucējs apturēts pēc apsarga un tiesnešu brigādes iejaukšanās.Spēle starp FK Ventspils un Liepājas metalurga komandām noslēdzās ļoti dramatiski. Abi vārti tika gūti kompensācijas laikā. Vispirms kompensācijas laika trešajā minūtē rezultātu atklāja liepājnieks Pāvels Surņins, bet minūti vēlāk izlīdzinājumu panāca Jevgēņijs Kosmačovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi