Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Jurijs Andrejevs: Kad tas murgs beigsies?

Liepājas Metalurgs galvenais treneris Jurijs Andrejevs pēc zaudējumu FK Rīga futbolistiem (2:3) Baltijas līgas ceturtdaļfināla spēlē savā laukumā bija īpaši nomākts. Klāt liekot LMT Virslīgas spēles Baltijas čempioniem šosezon pagaidām neizdodas izkāpt uz uzvaras takas.«Šādu spēli šosezon jau vairākas reizes esmu redzējis.

Jau ceturto vai piekto spēli pēc kārtas pirmie gūstam vārtus, nonākam vadībā, taču tad muļķīgas kļūdas dēļ ielaižam vārtus, to pārdzīvojam un ielaižam atkal, bet pēc tam izmisīgi cenšamies paveikt varoņdarbu, glābjot spēli. Rīga spēlēja labāk un mūs gudri sodīja par pašu kļūdām,» trešdien pēc spēles atzinis Andrejevs.«Nospēlējām švaki. Mani apmierināja sniegums tikai pēdējās divdesmit piecās minūtēs. Komandai trūkst līdera, futbolista, kurš spētu izšķirt spēles likteni par labu mums,» Andrejevs gan atteicies kritizēt kādu individuāli, jo par atdevi pārmest viņam neesot ko. Taču «var vienreiz uzkāpt uz grābekļa, taču pēc piektās reizes gan vajadzētu saprast». Pēdējo spēļu laikā Liepājas Metalurgs līdzjutēji ar saucieniem no tribīnes ne reizi vien pieprasījuši Andrejeva demisiju. «Ja komanda zaudē, par simts procentiem atbildīgs ir tās galvenais treneris,» viņš atzina. Jurijs trešdien pēcspēles preses konferencē tālāk nekomentēja, kā šai atbildībai vajadzētu izpausties.Liepājas Metalurgs preses sekretārs Hārvejs Rudzītis, kurš Dienai pavēstīja Andrejeva sacīto preses konferencē, piebilda, ka kluba prezidents Sergejs Zaharjins skarbākus mērus varētu pieņemt pēc pirmā apļa beigām LMT Virslīgā. Iespējams, tie varētu skart arī futbolistus.Liepājas Metalurgs pirmo apli noslēgs svētdien ar spēli savā laukumā pret Daugavpils Dinaburg, kas turnīra tabulā ieņem trešo vietu — 14 punkti deviņās spēlēs. Metalurgs atrodas sestajā vietā — 10 punkti astoņās spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi