Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Jurijs Andrejevs vairs nepilda Liepājas Metalurga galvenā trenera pienākumus

Liepājas Metalurga futbola kluba galvenais treneris Jurijs Andrejevs uz nenoteiktu laiku devies atvaļinājumā un kopš pirmdienas vairs nepilda pienākumus. Galvenā trenera pienākumus uz nenoteiktu laiku pildīs līdzšinējais Andrejeva palīgs Vladimirs Osipovs. Par Andrejeva likteni komandā tiks lemts 22.

vai 23.jūnijā, kad kluba prezidents Sergejs Zaharjins būs atgriezies no Eiropas čempionāta finālturnīra, Dienai apstiprināja kluba preses sekretārs Harvejs Rudzītis. "Ir skaidrs, ka klubs meklē citu treneri. Nav noteikts, vai tas būs Latvijas vai citas valsts treneris. Ja būs kandidatūras, tās tiks izskatītas."

«Jā, tā ir tiesa — no šodienas vairs neesmu Liepājas Metalurgs galvenais treneris,» apstiprināja pats Andrejevs. «Svētdien sazinājos ar kluba prezidentu un nonācām pie šāda lēmuma. Taču galīgo lēmumu pieņēmu es pats. Kāpēc? Ja paskatāties Latvijas čempionāta turnīra tabulā, viss top skaidrs. Ir ieguldīts liels darbs, taču pārāk bieži spēlējām neizšķirti mačos, kad vajadzēja izcīnīt uzvaras. Komanda zaudēja pārliecību pār saviem spēkiem. Tas viss sakrājās.»

Pēc 10 kārtām LMT Virslīgā Latvijas vicečempioni un Baltijas čempioni Liepājas Metalurgs futbolisti ar 14 punktiem ieņem sesto vietu. No līdera FK Ventspils, kas aizvadījis par divām spēlēm vairāk, liepājnieki atpaliek par 12 punktiem.

Vairāk lasiet otrdien laikrakstā Diena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi