Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Kazakēvičs: Zviedrija ieguva ierindas fanu simpātijas

Neatlaidība un spēcīgs raksturs - tās ir īpašības, ar kurām var raksturot Īrijas izlasi, bet mačā ar Spāniju viņiem faktiski nebija variantu. Viņi gan centās uzspiest pretiniekam spēka spēli, bet spāņu individuālā meistarība bija krietni augstāka. Rezultāts ir likumsakarīgs.

Jau pirms Eiropas čempionāta varēja paredzēt, ka 2. vietas ieguvēja liktenis tiks izšķirts Itālijas - Horvātijas spēlē. Horvātiem galvenais bija nezaudēt šo maču, bet itāļiem šis neizšķirts nebija pārāk labvēlīgs, jo tagad viss jāatliek uz pēdējo kārtu. Čezāre Prandelli uzņēmis kursu pārbūvēt Itālijas izlasi, iesaistot vairākus jaunus spēlētājus. Par spīti tam, tiek demonstrēts arī labas kvalitātes futbols.

D grupā bija interesanta cīņa starp Angliju un Zviedriju. Angļu treneris Rojs Hodžsons, neņemot vērā, ka viņam pārmetīs nemūsdienīgumu, izlēma spēlēt pēc 4-4-2 shēmas, kuru daudzi mūsdienās jau uzskata par pagātni. Domāju, ka viņš trāpīja gan ar taktiku, gan sastāvu.

Zviedri, apzinoties, ka Francija patlaban ir spēcīgāka un grūtāk uzveicama nekā Anglija, gāja uz visu banku un spēlēja arī atklātu futbolu. Jā, rezultāts šoreiz nedeva kārotos augļus, bet domāju, ka ar šādu lēmumu viņi ieguva ierindas fanu simpātijas, padarot spēli skatāmu un baudāmu. Žēl, ka viņi jau pēc divām kārtām zaudēja izredzes kvalificēties ceturtdaļfinālam. Domāju, tajā līdzvainojams tas, ka Zlatans Ibrahimovičs kā līderis nedeva savai izlasei pietiekami daudz.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balceram potītes lūzums Šveices hokeja līgas mačā

Cīrihes "Lions" Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Šveices hokeja līgas (NL) spēlē ir lauzis potīti un nespēlēs līdz gadu mijai, sestdien savā interneta mājaslapā paziņoja klubs.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi