Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Klops: Liverpool ir spēcīgākā komanda, kādu esmu aizvedis līdz finālam

Anglijas futbola komanda Liverpool ir spēcīgākā vienība, kādu vācu treneris Jirgens Klops ir aizvedis līdz UEFA Čempionu līgas finālam, uzskata speciālists. UEFA Čempionu līgas finālā sestdienas vakarā Madridē tiksies divi Anglijas klubi - Liverpool un Totenhemas Hotspur.

Klops Liverpool līdz UEFA Čempionu līgas finālam aizvedis jau otro gadu pēc kārtas, bet iepriekš viņš tur bija nonācis ar Vācijas klubu Dortmundes Borussia 2013.gadā, bet 2016.gadā vācietis ar Anglijas komandu sasniedza arī UEFA Eiropas līgas finālu. Tomēr izcīnīt uzvaras finālspēlēs viņam tā arī neizdevās.

"Es nesaku neko sliktu par komandām, ar kurām es biju iepriekšējos finālos. Mīlu viņas visas, un viņi cīnijās godam, bet es nekad neesmu nonācis finālmačā ar labāku komandu par šo. Es neesmu pārsteigts, jo šie puiši sajauc attieksmi ar potenciālu labākajā kombinācijā, kādā esmu redzējis. Tas ir brīnišķīgi," pirms gaidāmā fināla izteicās Klops.

"Šis fināls nebūs manas karjeras augstākais punkts. Ja vien mēs neuzvarēsim - tad man nāksies pārdomāt šo jautājumu vēlreiz," piebilda vācietis. Par karjeras augstāko sasniegumu 2004.gadā Klops uzskata sasniegumus ar Vācijas klubu Mainz 05. Tolaik klubam ierobežotos finansiālos apstākļos izdevās sasniegt Vācijas augstāko līgu.

"Spēle pret Hotspur būs sīksta, jo abas komandas spēlē diezgan līdzīgi. Emocijas būs citādākas un jāizmanto tās pareizā virzienā. Jāspēj sevi pareizi noskaņot, tāds ir mūsu darbs," pauda Liverpool treneris.

Vācu speciālists vada Anglijas klubu kopš 2015.gada. Šogad Anglijas premjerlīgā Liverpool palika vienu punktu aiz čempioniem Mančestras City.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Liverpool pusfinālā sensacionāli atspēlējās no 0:3 un atbildes spēlē mājās ar 4:0 uzvarēja spāņu klubu Barcelona, triumfējot divu maču summā, un iekļuva Čempionu līgas finālā.

Čempionu līgas finālmačs sestdien notiks Spānijas galvaspilsētā Madridē - Wanda Metropolitano stadionā, kur mājas spēles aizvada Atletico klubs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi