Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Koļinko nebaidās no spēcīgiem pretiniekiem

Latvijas izlases vārtsargs Aleksandrs Koļinko sarunā ar uefa.com dalījies iespaidos par vasarā gaidāmo Eiropas čempionātu futbolā, kā arī atminējies četrus gadus senus notikumus Portugālē, kur Latvijas izlase pirmo reizi tās vēsturē piedalījās šo meistarsacīkšu finālturnīrā. Koļinko paudis nožēlu par Anglijas izlases neiekļūšanu starp čempionāta 16 dalībniecēm.

Kopš spēlēšanas Anglijā (Crystal Palace) mūsu vārtsargam iepaticies šīs valsts futbols un viņš cerējis vērot tās mačus Austrijas un Šveices laukumos, kur norisināsies šī gada Eiropas meistarsacīkstes. Viņš gan atzina, ka, ja Anglijas izlase savstarpējās spēlēs nespēja uzvarēt Krievijas un Horvātijas izlases, tad tā nebija pelnījusi piedalīties šā gada kontinenta čempionāta finālturnīrā. Angļiem esot individuāli spēcīgi spēlētāji, taču šobrīd izlasei ir slikta komandas spēle. Atceroties gatavošanos 2004.gada Eiropas čempionātam, Koļinko stāsta, ka tā bijusi smaga, taču, tā kā nācās atgūties no savainojuma, viņš strādājis pēc individuālas programmas, kas bijusi vieglāka. Pašā čempionātā vislielākais sarūgtinājums bijis pēc spēles ar Čehiju, kad pretiniekiem izdevās atspēlēties no 0:1 un uzvarēt (2:1). Koļinko atceras, ka abu Čehijas izlases vārtu guvumu gadījumā bumba bijusi tverama. Izlases lielākais panākums bijis bezvārtu neizšķirts pret spēcīgo Vācijas futbola izlasi. Koļinko atklājis, ka panākums gūts lielā mērā pateicoties galvenā trenera Aleksandra Starkova radītā noskaņojuma komandā. Starkovs uzsvēris, ka galvenais ir parādīt labu futbolu, rezultātu atstājot otrajā plānā. Treneris iedrošinājis futbolistus ne no viena nebaidīties, kas arī izdevies. Nobeigumā Aleksandrs Koļinko stāstīja, ka, skatoties Eiropas čempionātu, atcerēsies spēles ar kādreizējiem pretiniekiem, taču pārāk nekavēsies atmiņās par Portugāles notikumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi