Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Kubarevs būs Latvijas čempiones Riga galvenais treneris

Baltkrievu speciālists Oļegs Kubarevs apstiprināts par Latvijas čempiones un Latvijas kausa ieguvējas Riga galveno treneri, ziņo futbola klubs.

Līgums ar 53 gadus veco speciālistu noslēgts līdz sezonas beigām.

Jau ziņots, ka sezonas priekšvakarā negaidīti Riga galvenā trenera amatu pameta portugālis Luīšs Pimenta. Sezonas pirmajā divās spēlēs Riga galvenā trenera pienākumus pildīja Mihails Koņevs.

Kubarevs 2016.gadā līdz čempiontitulam aizveda Jūrmalas Spartaku.

Trenera karjeru Kubarevs sāka 2003.gadā Minskas Lokomotiv komandā, bet no 2003.gada augusta līdz 2005. gadam treneris strādāja ar citu Minskas komandu Darida. Turpinājumā divus gadus Kubarevs bija Minsk treneru korpusā, savukārt 2006.gada novembrī viņš kļuva par Žodino Torpedo galveno treneri.

Žodinas komandā Kubarevs nostrādāja nedaudz vairāk kā trīs gadus līdz pārņēma Gomel vadīšanu. Tieši ar Gomel Kubarevs izcīnīja pirmo lielo trofeju, 2010.gadā kļūstot par Baltkrievijas pirmās līgas čempionu. 2010./2011. gada sezonā Gomel spēra vēl vienu soli uz priekšu un izcīnīja arī Baltkrievijas kausu, bet gadu vēlāk Superkausa finālā guva virsroku pār Barisavas BATE.

2013 gadā Kubarevs pirmo reizi ieradās Latvijā, kad kļuva par Spartaka galveno treneri, bet pirmajā reizē šeit viņš nostrādāja tikai līdz vasarai, pēc tam vadot Moldovas spēcīgākā čempionāta klubus Zimbru un Dacia. Ar Zimbru 2013./2014.gada sezonā Kubarevs ieguva Moldovas kausa trofeju.

2016 gadā Kubarevs atgriezās Latvijā un vēlreiz kļuva par Spartaka galveno treneri. Jūrmalnieki kļuva par čempioniem, bet Kubarevs tiks atzīts par turnīra labāko treneri. Pēc šādas sezonas Kubarevs atgriezās Baltkrievijā un pieņēma Soļigorskas Šahtjor piedāvājumu. Vietējā čempionātā komanda demonstrēja ļoti labu sniegumu, bet kluba un Kubareva ceļi šķīrās pēc neveiksmes UEFA Eiropas līgas turnīrā. Speciālista pēdējā pieturvieta bija cits Baltkrievijas klubs Torpedo-BelAZ.

Kubarevs jau strādā ar Riga komandu un vadīs to svētdienas spēlē pret Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola futbolistiem.

Riga komanda sezonu iesākusi ar divām uzvarām un ar RFS vienību ir virslīgas kopvērtējuma augšgalā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi