Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Latvijā pēc futbola spēles atkal huligāniski uzdarbojas lietuviešu fani

Rīgā pēc "Skonto" un Viļņas "Žalgiris" futbola spēles trešdien vakarā aizturēti 15 Lietuvas un viens Latvijas izlases fans, aģentūrai BNS pastāstīja notikušā aculiecinieks.Pēc spēles, kurā "Skonto" uzvarēja Viļņas "Žalgiris" komandu ar rezultātu 2:1, daži lietuviešu līdzjutēji sākuši strīdu un izprovocējuši kautiņu, kas noticis jau ārpus stadiona teritorijas.

Kautiņā iesaistījušies 15 lietuvieši un viens Latvijas līdzjutējs, aģentūru BNS informēja Rīgas reģiona policijas pārvaldē.Kautiņā iesaistītie fani aizturēti un nogādāti Brasas policijas iecirknī. Policija sastādījusi 12 administratīvos protokolus par sīko huligānismu. Par to var piemērot naudas sodu līdz 50 latiem vai arestu līdz 15 diennaktīm. Visi aizturētie pēc protokolu sastādīšanas atbrīvoti.Šis nav pirmais gadījums, kad Latvijā izceļas nekārtības, kurās iesaistīti lietuviešu sporta fani.Aģentūra BNS jau vēstīja, ka maija beigās Lietuvas un Igaunijas futbola valsts vienību mača laikā, kas Jūrmalas stadionā notika Baltijas kausa izcīņas laikā, izcēlās plašas nekārtības. Stadionā tika salauzti apmēram 100 krēslu, norautas kāpnes norobežojošās troses, kā arī tika demolētas stadiona jaunās tualetes. Nelielas traumas guva arī Jūrmalas pašvaldības policisti.Vēlreiz fanu sadursmes notika pēc spēles, kad ārpus stadiona teritorijas netika izšķirti lietuviešu un igauņu fani. Lai apturētu kautiņus, policisti izmantoja skaņas petardes.Par nekārtību celšanu toreiz tika aizturēti seši Lietuvas izlases līdzjutēji, vairāki cilvēki nokļuva slimnīcā.Arī atrakciju parka "Nemo" kempingā policija aizturēja vienu futbola fanu. Policija izsaukta, jo pārdzērušies lietuvieši huligāniski uzvedušies, kā arī sabojājuši divas automašīnas, par ko sākti divi kriminālprocesi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Atklāta Sporto visa klase 11. sezona

Šodien, 18. oktobrī, Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, ar vērienīgu atklāšanas pasākumu tika oficiāli uzsākta Latvijas Olimpiskās komitejas projekta Sporto visa klase 11. sezona. Jauno 2024./ ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi