Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Latvijas futbola izlasei tuvākās oficiālās spēles būs septembrī

Latvijas futbola izlasei tuvākās oficiālās spēles būs septembrī, informē Latvijas Futbola federācija (LFF).

Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) izpildkomiteja trešdien pieņēma lēmumus par labojumiem starptautisko sacensību kalendāros. Kā zināms, iepriekš Covid-19 pandēmijas dēļ UEFA uz nenoteiktu laiku atcēla sevis organizēto starptautisko maču norisi izlašu un klubu līmeņos.

Nacionālo izlašu logi šoruden būs septembrī, kā arī oktobrī un novembrī, pēdējos divos katrai valstsvienībai aizvadot pa trim mačiem vienā sabraukumā, nevis pa diviem, kā tas bija plānots iepriekš. Precīzu spēļu kalendāru UEFA izziņos atsevišķi.

Kā zināms, Daiņa Kazakeviča vadītā komanda UEFA Nāciju līgā šoruden spēlēs ar Andoru, Fēru salām un Maltu. Pirmās spēles notiks 3., 4. vai 5.septembrī, bet turnīra noslēgums paredzēts ar sesto maču 17. vai 18.novembrī.

Papildus tam izlašu pārbaudes spēļu logi paredzēti 7./8. oktobrī, kā arī 11./12. novembrī. Tās izlases, kurām jāaizvada iepriekšējās Nāciju līgas sezonas play-off mačus, šajos datumos aizvadīs no pavasara pārceltās spēles.

UEFA U-19 Eiropas čempionātā elites kārtas mači tiks aizvadīti no 31.augusta līdz 8.septembrim. Latvijas U-19 izlase iekļuva elites kārtā, ko bija plānotas aizvadīt attiecīgi 25.martā pret Angliju, 28.martā pret Ukrainu un 31.martā pret Dāniju.

Koronavīrusa pandēmijas dēļ nenotika Latvijas nacionālās izlases plānotās pārbaudes spēles izbraukumā pret Melnkalni (26.martā) un Sanmarīno (31.martā), kā arī Latvijas U-21 izlases Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra mačs izbraukumā pret Poliju (27.martā).

Vēl agrāk UEFA uz nenoteiktu laiku pārcēla Latvijas U-19 izlases spēles Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra Elites kārtā Dānijā, kas bija plānotas attiecīgi 25.martā pret Angliju, 28.martā pret Ukrainu un 31.martā pret Dāniju.

Pirms tam UEFA pārcēla arī aprīlī un maijā Latvijā paredzētos Attīstības turnīrus U-16 un W-16 izlasēm, kuros bez mājiniekiem bija paredzēts piedalīties Armēnijas, Sentlūsijas un Vanuatu puišu vienībām, kā arī Armēnijas, Moldovas un Singapūras meiteņu komandām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi