Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvijas pludmales futbola izlasei pēdējā pārbaude pirms Pasaules kausa

Svētdien Pērnavā jūras krastē pie SPA viesnīcas Latvijas pludmales izlase aizvadīs pārbaudes spēli ar Igaunijas valstsvienību. Tā Latvijas izlasei būs pirmā un vienīgā pārbaude pirms Pasaules kausa izcīņas Eiropas zonas kvalifikācijas turnīra."Draudzības spēle pret Igauniju būs garāka nekā ierasts un tās mērķis būs spēlētāju pārbaude dažādos virknējumos, dažādās pozīcijās," stāstīja pludmales izlases galvenais treneris Valts Būmanis.

"Arī igauņi ar brazīliešu treneri priekšgalā nopietni gatavojas kvalifikācijas spēlēm Spānijā, turklāt igauņi gatavojas arī Eirokausiem - sacensībām, kur Latvija šogad vēl nepiedalīsies."Latvijas izlase, kuras sastāvu plānots nosaukt 31.maijā, uz Spāniju dosies 4.jūnijā un spēlēs pret turnīra saimniekiem Spāniju, Čehiju un Rumāniju. Šīs spēles notiks 7., 8. un 9.jūnijā. Pēc tam divas pirmās vietas kvalificēsies astotdaļfinālam. Šīm 14 izlasēm izslēgšanas spēlēs pievienosies arī divas labākās trešo vietu ieguvējas. Eiropas zonas kvalifikācijas spēļu fināls būs 14.jūnijā."Latvijas pretinieki ir diezgan spēcīgi, bet, ja veiksme neatkāpsies, nekas nav neiespējams," stāsta Būmanis. "Mums jācīnās - Spānija pludmales futbola reitingā ir otra spēcīgākā pēc Portugāles izlases, Čehijai pērn zaudējām ar 5:7, bet varēja būt arī otrādāk, savukārt Rumānija pagājušogad visiem zaudēja, bet tas nenozīmē, ka viņi ir nīkuļi."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi