Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Latvijas U-19 futbolistes Eiropas čempionāta kvalifikāciju sāk ar 18 vārtu ielaišanu

Latvijas U-19 dāmu futbola izlase ceturtdien pamanījās ielaist 18 vārtus un ar zaudējumu sāka Baku notiekošo Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru.

Jaunās Latvijas sportistes ar 0:18 (0:5) kapitulēja ļoti spēcīgajām vienaudzēm no Spānijas. Uzvarētājām četrus vārtus iesita Lusija Garsija, ar "hat-trick" izcēlās Aitana Bonmati un Maite Orosa, bet vēl trīs futbolistes bija precīzas pa divām reizēm.

Spānijas U-19 futbolistes jau trīs gadus pēc kārtas spēlējušas Eiropas čempionāta finālmačā, tomēr allaž zaudējušas. Šogad viņas ar 1:2 piekāpās Francijai, turklāt vienīgos vārtus guva tieši Garsija, kura ar četriem precīziem sitieniem bija finālturnīra trešā rezultatīvākā spēlētāja.

Tāpat Spānija trīs gadus pēc kārtas spēlējusi arī Eiropas U-17 čempionāta finālā un 2015.gadā triumfēja sacensībās. Toreiz Garsija ar pieciem gūtajiem vārtiem bija otra rezultatīvākā spēlētāja.

Turnīra turpinājumā Viktora Vicehovska trenētās Latvijas futbolistes sestdien tiksies ar Ukrainu, bet otrdien samēros spēkus ar mājiniecēm - Azerbaidžānas spēlētājām.

Kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā komandas sadalītas 11 apakšgrupās un piedalās miniturnīros. Apakšgrupu uzvarētājas un desmit labākās otro vietu ieguvējas sasniegs nākamo kārtu, kur tām pievienosies Francija, Anglija un Vācija. Finālturnīrs nākamā gada augustā notiks Ziemeļīrijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi