Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Madrides Real trešo gadu pēc kārtas spēlēs UEFA Čempionu līgas finālā

Par UEFA Čempionu līgas pirmo finālisti kļuvusi Madrides Real komanda, kas otrdien savās mājās cīnījās neizšķirti 2:2 (1:1) ar Minhenes Bayern, bet divu spēļu summā guva uzvaru ar 4:3, spāņu klubam trešo gadu pēc kārtas tiekot šī turnīra finālā.

Pirms nedēļas Real futbolisti viesos Minhenē uzvarēja ar 2:1.

Minhenes klubs rezultātu atklāja jau trešajā minūtē, kad no tuvas distances bumbu vārtos raidīja Jošua Kimmihs, taču pēc astoņām minūtēm Real rezultātu izlīdzināja, kad visai brīvi bumbu vārtos ar galvu sita Karims Benzemā. Pirmais puslaiks noslēdzās ar 1:1 un divu maču summā Real joprojām bija vadībā ar rezultātu 3:2.

Savukārt otrā puslaika sākumā Bayern rupji kļūdījās, kā rezultātā zaudēja vārtus. Korentēns Toliso ar kāju atspēlēja bumbu vārtsargam Svenam Ulreiham, kurš apjuka un palaida to garām. Bumbu savā rīcībā ieguva pirmo vārtu autors Benzemā, kurš viegli to sita tīklā.

Bayern līdz ar to bija nepieciešams gūt divus vārtus, lai summā panāktu neizšķirtu, kas dotu iespēju tikt finālā. Vācijas komandai situāciju cerīgāku padarīja Hamesa Rodrigasa vārtu guvums 63.minūtē. Ņemot vērā, ka Rodrigess joprojām ir Real īpašumā, bet Bayern viņš ir izīrēts, vārtu guvumu kolumbietis neatzīmēja.

Bayern bija nepieciešams gūt vēl vienus vārtus, lai iekļūtu finālā, tomēr mača izskaņā augstvērtīgu sniegumu demonstrēja Real vārtsargs Keilors Navass, kurš lielā mērā palīdzēja Madrides klubam izcīnīt uzvaru divu spēļu summā.

Pirmajā abu komandu savstarpējā mačā cirkšņa traumas guva Bayern aizsargs Žeroms Boatengs un uzbrucējs Arjens Robens, kuri nevarēja palīdzēt komandai atbildes cīņā. Tāpat Bayern komandā traumas guvuši arī Arturo Vidals, Kingslijs Komans un Manuels Noiers.

Savukārt Madrides klubam šajā spēlē bija jāiztiek bez savainotā Dani Karvahala un Isko.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pirmajā pusfināla spēlē, kas risinājās Minhenē, uzvaru ar rezultātu 2:1 izcīnīja Real. Uzvarētāju komandas rindās šajā mačā ar vārtu guvumiem izcēlās Marselu un Marko Asensio, bet Minhenes kluba sastāvā vienīgos vārtus guva Kimmihs.

Jau ziņots, ka pirmā pusfināla spēle tika aizvadīta pagājušajā nedēļā, angļu klubam Liverpool savās mājās ar 5:2 pārspējot Itālijas vienību AS Roma. Liverpūlieši bija vadībā ar 5:0, taču mača beigu daļā ielaida divus vārtus.

Atbildes spēli abas komandas aizvadīs trešdien.

Iepriekšējo divu gadu UEFA Čempionu līgas uzvarētāja Real pusfinālā iekļuva pēc tam, kad divu maču summā ar 4:3 pieveica Turīnas Juventus no Itālijas, izšķirošos vārtus gūstot vien pēc 11 metru soda sitiena, kamēr Bayern divu maču summā ar 2:1 pārspēja Spānijas komandu Sevilla.

Pagājušās sezonas UEFA Čempionu līgas finālā otro gadu pēc kārtas uzvarēja Madrides Real, kas izšķirošajā spēlē ar 4:1 sagrāva Turīnas Juventus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi